Korku Okulu - 25.Bölüm - Kanlı Not

13.3K 612 146
                                    

Koşar adımlarla yukarıya doğru çıkıyordum. Birkaç adım sonra önümde kanlı bir not gördüm. Dikkatli bir şekilde onu elime aldım. Üstünde "Buğra" yazıyordu. Kan ile Buğra arasında bağlantı kurmaya çalışırken aşağıdan Efsun'un ağlama sesini duydum.

Tabloyu 3.kata bırakıp aşağı Efsun'un yanına gittim. Yerde kanlar içinde duran Buğra'nın tepesinde ağlıyordu. "Ne ? Nasıl oldu bu ?" diye sayıklıyordum. Efsun titrek bir sesle "Bi-Bilmiyorum arkamı döndüğümde yerdeydi. Hemen ambulansı aramamız lazımdı. Hemen cebime baktım, o sırada telefonu evde bıraktığım aklıma geldi. Hemen Efsun'a sordum. Cebinden telefonunu çıkarttığı gibi hemen elinden aldım. Kaybedecek vaktimiz yoktu, bir an önce hastaneye yetiştirmemiz gerekti. Yaklaşık beş dakikada ambulans geldi. Efsun, Buğra ile birlikte ambulansla gitti, ben de arkalarından bir taksiye atlayıp onları taksiyle takip etmeye başladım. Hastaneye vardığımızda Buğra'nın yanına koştum. Sedyenin üstünde bitkin bir şekilde yatıyordu. Efsun'la birlikte doktorun yanına gittik. Doktora, Buğra'nın durumunu sordum. "Hemen ameliyata almamız lazım." dedi.
.
.
.
Bir saat bekleyişin ardından doktor ameliyattan çıktı. "Arkadaşınız bitkisel hayata girdi." dedi. Ne zaman uyanacağı belli değildi, belki de hiç uyanamayacak!

Hastaneden çıkıp Buğra'nın ailesinin yanına gittik Efsun'la birlikte. Buğra'nın durumunu anlatır anlatmaz hemen hastaneye gittiler. Bizde oradan evlerimize gittik. Eve gittiğimde kimsenin olmadığını farkettim. Odama geçip biraz telefonumla oynadıktan sonra uyumaya başladım.

Çok fazla uyumuş olmamalıyım ki uyandığımda her yer karanlıktı. Birden odamın ışığı yandı ve karşımda maskeli birini gördüm. Bana doğru yaklaşıyordu. Ani bir refleksle maskesini kaldırdığımda karşımda Kaan'ı gördüm. Tam o anda cebinden bıçağı çıkardı ve bana sapladı. Elimi karnıma götürdüğümde elim kanlar içindeydi...

Korku Okulu Where stories live. Discover now