Korku Okulu - 13.Bölüm - Aile

20.9K 846 157
                                    

 Notu elim titreye titreye Tülin'e gösterdim. Tülin bana "Ne yapabilir ki? Korkmamalıyız!" dedi. Bunu dedikten hemen sonra içerden Arda'nın bağırış sesleri geldi. Hemen içeri koştuk. Zeynep Teyze kanlar içinde yerde yatıyordu. Az önce bizimle konuşan kişi şuan kana bulanmış bir şekilde yatıyor.

Arda'ya kasabada hastane veya benzeri bir yer varsa hemen aramasını söyledim. O da yan sokaklarda bir hastane olduğunu söyledi. Yaklaşık beş dakika sonrada ambulans kapının önüne geldi. Hemen Zeynep Teyze'yi sedyeye taşıyıp ambulansa bindirdiler. Bende bahçedeki köpeği kucağıma alıp Arda ve Tülin'i çağırıp hastaneye doğru koştum. Hastaneye Tülinler'den az süre önce varmıştım. Hastaneye vardığımda hemen önümde bulunan görevliye seslendim.

Zeynep Teyze'nin nerede olduğu sordum. Bana ameliyata alındığını söyledi. Tam o anda Tülin ve Arda geldi. Kucağımdaki köpekle oynaması için köpeği Arda'ya verdim ve hastanenin dışına çıkıp oynamalarını söyledim. Tülin bana Zeynep Teyze'nin durumunu sordu hemen , ameliyatta olduğunu söyledim. Üzgün bir şekilde doktorlardan gelebilecek iyi bir haber bekliyorduk. Tülin bana niye Arda'yı dışarı gönderdiğimi sordu, bende "Eğer kötü bir şey olursa hemen bilmemeli!" dedim.

Karşımdaki saate bakmaktan bıkmıştım artık. Tam bir saattir bekliyorduk. Biraz daha bekledikten sonra doktor dışarı çıktı. "Elimizden geleni yaptık ama maalesef hastamızı kaybettik." dedi. Hemen hastaneden çıktık. Kapının önünde görevli ameliyat ücreti olduğunu söyledi, halledeceğimizi söyledim. Şimdi Arda'ya bu durumu benim söylememem gerekiyor. Arda'ya buralarda bir yakınının olup olmadığını sordum. Evlerinin yan sokağında teyzelerinin oturduğunu söyledi. Ben köpeği tekrar kucağıma alıp, Arda ve Tülin'i çağırıp Arda'nın teyzesine gideceğimizi söyledim.

Teyzelerinin evinin önüne vardığımızda yan tarafta bulunan karakol dikkatimi çekti, belkide kurtulabirdik. Kapının zilini çaldığımda karşıma genç bir kadın çıktı. Arda'nın teyzesi olup olmadığını sordum, teyzesi olduğunu söyledi. Arda'ya içeri gitmesi gerektiğini söyledikten sonra herşeyi teyzesine anlattım. Teyzesi bize bunları nerden bildiğimizi sordu. "Zeynep Teyze'nin evinde biraz misafir olarak kalmıştık."dedim. Ekstradan da hastane ücreti olduğunu söyleyip karakola doğru yol aldım.

Tülin arkamdan koşarak gelip karakolda ne yapacağımızı sordu, bende eğer burada sinyali çeken bir telefon varsa ailelerimize kavuşacabileceğimizi söyledim. Bunu söyledikten sonra sanki o benden daha istekli hâle geldi. Karakola vardık, önümüze çıkan ilk kişiye durumumuzu söyledim. Bize köşedeki telefondan istediğimiz yeri arayabileceğimizi söyledi. Koşarak telefonun olduğu köşeye vardık. Hemen annemin  telefon numarasını çevirdim. Telefondan bir kadın sesi çıktı.

Bu ses annemin sesiydi...

Korku Okulu Where stories live. Discover now