6 // harvey

2.2K 253 58
                                    

Just wanted to say that Hailey broke my uwu machine with her cuteness in this chapter

I personally think she might break yours too :))


,,Pravidlo číslo jedna: Neptej se Felixe na jeho rodiče. On se na ty naše taky ptát nebude," prohlásila Hailey se vztyčeným ukazovákem a přísným výrazem v obličeji. V kombinaci s francouzskými copy, do kterých měla spletené blonďaté vlasy, vypadala jako naštvané děcko. A Harvey ze začátku měl co dělat, aby udržel vážnou tvář.

,,Hm," zamumlal. Čím víc Hailey mluvila o Felixovi, tím nervóznější byl. Navíc ho připravovala na jeho návštěvu stylem, jako by za nimi plánoval přijít minimálně prezident. Dokonce ho donutila vzít si košili.

,,Pravidlo číslo dvě, neptat se na Jasona," vykládala dál a přitom ta pravidla počítala na prstech.

,,Kdo je Jason?" nakrčil Harvey tázavě obočí a Hailey přikývla: ,,Jo, přesně tohle nedělej. Když bude Felix chtít, řekne ti o něm sám."

,,Vždyť jsem doteď ani nevěděl, že tenhle Jason existuje, jak bych se na něj asi mohl ptát?" rozhodil Harvey rukama, celý zmatený logikou své sestry.

,,Snažím se předcházet problémům, tak se na něj prostě za žádnou cenu neptej. Jinak ti cestou z práce už nikdy nekoupím sušenky a ty pak budeš muset jít sám mezi lidi. A nebo přežít bez sušenek," pohrozila Harveymu Hailey. Dobře věděla, že s takovým prohlášením měla za jakékoliv situace vyhráno.

,,Ani jsem se nechystal se na něj ptát, v klidu, Ley," řekl Harvey, zvedajíc paže v obranném gestu.

,,Dobře a poslední, co potřebuješ vědět je, že kdybys náhodou někdy vyšel ven z bytu a potkal Felixe s Jasonem, tak když u nás Felix byl, ty jsi tu vlastně vůbec nebyl, protože jsi odjel někam na školu v přírodě nebo co."

,,Cože?" vyprskl Harvey smíchy a Hailey protočila panenky: ,,A teď se směješ představě, že bys měl vyjít ven z bytu nebo té škole v přírodě? U tebe jeden neví, ani když je tvoje dvojče už od vždycky."

,,Půl napůl," odpověděl.

,,A už na mě nejsi naštvanej, že chci abyste se poznali?" zeptala se Hailey a s nevinným úsměvem na rtech se podívala na svého bratra.

,,Ne, pořád tě nesnáším a v duchu tě proklínám pokaždý, když se mi naskytne příležitost," opáčil rozhodně a zatahal Hailey za cop.

,,Nech mě být," bránila se a plácla Harveyho přes ruku. Ten na ni za to vyplázl jazyk, ale než mu Hailey stačila vrátit úder, někdo zaklepal na dveře. V tu chvíli Harvey znervózněl.

It Sounds BetterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu