21 // hailey

1.7K 234 114
                                    

dřív než udělám cokoliv dalšího: všechno nejlepší madnexx 💛 (ještě bych ti tu kapitolu mohla věnovat, ale to až nějakou hezčí dodatečně třeba zítra, hehe, no spoilers, ily)

princeznaLeia
Ještě je tam Cal?
Lixie?

Doručeno v 19:46.

V tuhle dobu už by měl být Jason doma, ne?
A ty dva se nesnesou, takže Cal tam přece být už nemůže

Doručeno v 20:22.

Felixi
Napiš něco
Je brzo abys spal
Lixi
Vážně, tohle není sranda
Ozvi se
Prosím

Doručeno v 20:57.

Doufám, že jsi v pohodě
Třeba vážně jenom spíš
Ach jo, dej mi prosím vědět, že jsi živej, až se probudíš

Doručeno v 21:13.

,,Harvey!" zakřičela Hailey tak, že ji pravděpodobně slyšeli i ve vedlejším domě. Ale to v bylo to poslední, co ji zrovna zajímalo.

,,Hned přijdu," ozvalo se z Harveyho pokoje a co nevidět se Harvey objevil ve dveřích. S otázkou v očích shlédl na Hailey, která seděla na podlaze s mobilem v ruce a ustaraným ve tváři. ,,Copak, Ley?"

,,Psal ti Felix?" zeptala se Hailey se slzami na krajíčku. Naposledy, když jí Felix neodpovídal déle než dvě hodiny, bylo to protože skončil na pohotovosti potom, co se s Jasonem pohádali. Tehdy se mu nějakým zázrakem podařilo přesvědčit všechny až na Hailey o tom, že spadl ze schodů. Jenže při takovém pádů člověk poměrně těžko přijde k monoklu a rýhám od nehtů na předloktích.

Jestli měla Hailey na něco talent, pak rozhodně na vymýšlení těch nejhorších možných scénářů. A když Harvey zavrtěl hlavou, všechny její představy se staly mnohem pravděpodobnějšími. Nebo alespoň to Hailey tak připadalo.

,,Proč?" chtěl vědět Harvey a Hailey si schovala obličej do dlaní.

,,Protože za ním měl přijít jeho brácha a-"

,,Felix má bráchu?" přerušil ji Harvey a Ley přikývla: ,,Jo, taky dvojče. No, problém je v tom, že se neviděli už strašnou dobu, protože Caleb a Jason se nesnesou a on se bojí, co se děje, že se najednou ozval."

,,To nic nebude," ujistil ji Harvey a objal ji okolo ramen. ,,Přinejhorším ho to vzalo, protože se prostě dlouho neviděli."

,,M-mohl bys mu kdyžtak ráno napsat? Třeba tobě odpoví," zašeptala Hailey třesoucím se hlasem a natáhla se pro kapesníky na konferenčním stolku, aby si z tváře setřela slzu, kterou už nedokázala zastavit.

,,Pochybuju, že by spíš odpověděl mně než tobě. Ale jasně, udělám to, když bude potřeba."

It Sounds BetterWhere stories live. Discover now