41 // harvey

1.7K 235 88
                                    

chtěla bych bráchu jako harvey, jen abych mu mohla krást oblečení :)
(chtěla jsem sem vložit letadýlko, ale místo toho jsem měla zkopírovaný
👉👈 Hihi, skdhsj)
(also changbin v tomhle klipu sshebjdgdjehdbd)

,,Takže Felix odjede pryč..." zamumlal Harvey do ticha a mimoděk si zamotal prsty do vlasů Hailey, spící v jeho klíně.

,,A už ho nikdy neuvidím, co?" pokračoval a rozhlédl se kolem sebe, jestli náhodou v jeho dosahu není krabice s kapesníky. Protože ať dělal co dělal, jeho oči začaly při pomyšlení, že Felixe hned ztratí, slzet.

,,Zůstane s Jasonem navěky věků nebo do doby, kdy to celý Jasona omrzí," procedil mezi zuby, frustrovaně se zatahal za vlasy a vztekle si otřel slzy o hřbet ruky.

Kdyby Hailey byla vzhůru, docela jistě by se mu snažila to všechno vyvrátit a vymyslela by tisíce řešení pro tuhle situaci. Jenže jednak Hailey v ten okamžik nevěděla o světě, ale navíc by všechny její pokusy Felix pravděpodobně odmítl. A to Harveyho popravdě rozčilovalo nejvíc.

Stačilo by jednoduše Jasona nahlásit na policii a co nevidět by přišel zasloužený klid. Harvey nerozuměl, proč se Felix zdráhal to udělat. Nicméně mu nepřipadalo, že by Felix ocenil, kdyby se do té situace pletl víc než teď. To nebyl Harveyho boj, ale Felixův.

,,Není to fér," vydechl zoufale a měl pravdu. ,,Zníš jak když jsem ti sebrala tričko v době, kdy nám bylo devět," poznamenala Hailey rozespale a Harvey se zasmál: ,,No jo, od tý doby jsem si zvykl. Promiň, nechtěl jsem tě probudit."

,,Já vím, že ne," řekla Ley tiše a pomalu se zvedla, aby se podívala, kolik je hodin.

,,Nemám vůbec žádnou energii, ale ani se mi nechce spát," povzdechl si Harvey a položil si hlavu do dlaní. I ve tmě poznal, že Hailey zavrtěla hlavou. ,,Dvě hodiny už tě stejně nezachrání, spíš to pak bude horší," konstatovala.

,,Ještě, že tě mám. Jinak bych se o to totiž určitě pokoušel. Nemusím být v budoucnu doktor, abych tohle věděl," prohlásil Harvey. ,,Stačí mít dvojče, co bude v budoucnu doktor?" zkusila to Hailey.

,,Stačí nechávat seminárky na poslední chvíli."

,,Že mě to nepřekvapuje," zasmála se Hailey a odkašlala si. Vzala Harveyho za ruku a zašeptala: ,,Já vím, že se to lehko říká, ale jsem si jistá... Téměř jistá, že na něco přijdeme. Nerealizovala jsem spoustu kroků svého plánu na to, jak vás dva dát dohromady a taky neposlouchala, jak moc mě nesnášíš, jen tak pro nic."

,,Já to nemyslel vážně," ujistil ji Harvey. ,,To vím, jak bys mohl. Vždyť mě nejde nesnášet," prohlásila Hailey dramaticky a pohodila vlasy.

,,Hailey? Felix doopravdy nevěří, že to co Jason dělá, je dobře, viď?" zeptal se zničehonic Harvey a Ley si povzdechla.

,,Ráda bych řekla, že ne. Ale vypadá to, že jo."

It Sounds BetterWhere stories live. Discover now