Kapitola 14. - Hněv

4.8K 325 8
                                    

Tak tady je zase další část :D 

Přidala jsem i písničku, ale vůbec se k té části nehodí :S :D

Chtěla bych vám něco říct. Poprosila jsem JoyMcGee o tvorbu Coveru k tomuhle dílku. A až bude Cover přidám, tak se s ním změní i název. Tak se prosím nelekněte.

Z New Avengers se stane název série a tenhle díl ponese název Rozpolcená.

Jak se vám čte a píše v tomhle vedru? 

Mě moc dobře ne, ale tak co bych pro vás neudělala :D

Jsem zvědavá co na tuhle část řeknete :D


Vztekle jsem za sebou práskla dveřmi a hodila sebou na postel. Párkrát jsem dala pěstí do madrace, několikrát jsem nakopla vzduch. Vařila se ve mně krev a já potřebovala dát průchod svému vzteku, ale v nic mi tu nepatřilo, takže jsem nemohla nic rozbít.

„Jste v pořádku, slečno?"ozval se J.A.R.V.I.S.

„Ááá, to všechny baví se mě na tohle pořád ptát? Jak asi můžu být v pohodě, když jsem v jedné budově se stydlivým, moralistickým, možná až naivním chlapíkem, který pořád žije ve válce a nedokáže se pořádně srovnat s tím co se mu stalo, s protivným, nesnesitelným, egocentrickým, drzým, neuctivým, arogantním a navíc emocionálně nestálým playboyem, kterého nezajímá nic jiného než jeho oblečky a hračičky a rozhazování svých peněz při vymetání večírků a nesmím zapomenout ani na namyšleného, vychloubačného korunního prince Asgardu, který nemá na práci nic důležitějšího než se se Starkem dohadovat jestli je úspěšnější Jane nebo Pepper, když tedy nepočítám to že si dělá srandu z lidí, které neuzvednou jeho kladivo a nikdy nezapomenu na ten jeho výraz, když Steven s kladivem mírně pohnul, ani ten výraz, když Vision Mjolnir zvedl nebyl tak vtipný."začala jsem se nekontrolovatelně smát při té vzpomínce, „ Samozřejmě tady ale je i krásná, beznadějně zamilovaná, uzavřená, schopná vražedkyně s úžasnými pozorovacími a dedukčními schopnostmi, která se nedokáže vyrovnat se svou minulostí a radši zabije každého kdo o ní ví až moc, kromě Hawkeye, samozřejmě. Tajemný lučištník, který nedůvěřovat svým společníkům natolik, aby jim řekl o své rodině. Geniální, zamilovaný vědec, který se nedokáže smířit s tím co se mu stalo a pořád si nevěří natolik aby se konečně v přítomnosti svých přátel uvolnil a mám pokračovat dál?"už jsem stála na nohou a křičela, že mě určitě museli slyšet až v zasedačce.

„Nechtěl jsem Vás tak rozčílit."ospravedlnil se mi J.A.R.V.I.S.

„Skvěle, tak mi otevři Tonyho složku s mým jménem!"poručila jsem mu pořád dost nabroušená.

„To nemohu. Nemáte oprávnění do ní nahlédnout!"informoval mě.

„Já nemám oprávnění nahlédnout do složky, která je o mě? To snad nemyslíš vážně?!"zaťala jsem ruce v pěst.

„Já neumím žertovat, slečno."

„J.A.R.V.I.S.i, okamžitě tu složku otevři, nebo přísahám, že tě rozeberu na tak malinkaté částečky, že tě ani Tony Stark nedá dohromady!"

„Lituji, ale..."

„Otevři to!!!"zuřila jsem.

Při těch slovech si mi zeleně rozzářily pěsti. Ignorovala jsem to a čekala na J.A.R.V.I.S.ovu odpověď.

Ta přišla podezřela pozdě: „Oprávnění k otevření složky s názvem Ariana Bayerová potvrzeno. Složka se otevírá."

„Děkuju J.A.R.V.I.S.i"uklidnila jsem se trochu.

RozpolcenáWhere stories live. Discover now