CO BUDE S ARIANOU DÁL?

613 21 0
                                    

Tahle otázka je takový můj soukromý strašák, který se nade mnou vznáší už hodně dlouho. Vlastně už několik let (to je hrozné, jak ten čas letí). Myslím si však, že se mi na ní konečně podařilo najít odpověď :D Kdo sleduje i moje příspěvky na instagramu, nebo zde na profilu v kartě Komunita, tak už určitě tuší, co se s Arianou bude dít dál. Přesto jsem se rozhodla vydat tuhle krátkou část, abych vám to všechno souhrně objasnila na jednom místě a ulehčila vám tak hledání informací (pokud o ně máte zájem :D )


CO SE BUDE DÍT S TOUHLE FANFIKCÍ?

- Tato knížka projde VELKOU KOREKTUROU a to nejenom, co se týče gramatiky, ale i nesrovnalostí v textu.

- Opravené kapitoly budou zároveň se zveřejněním opravy DOPLNĚNY O VLASTNÍ AUDIOVERZI A BANNERY, na kterých jsem se domluvila na spolupráci se SilentDaisy, která mi pomůže s technickým provedením videí a bannerů. Na tyhle věci jsem totiž dost levá.


CO BUDE TEDY S ARI DÁL? TO SKONČÍ U TÉHLE KNIHY?

Moje odpověď zní NE. Neskončí to jen u téhle fanfikce. Jak jsem už psala výše, tak ten, který mě sleduje na instagramu, nebo čte záložku Kominita, tak ví, že jsem se rozhodla, že z Rozpolcené udělám nefanfikční knížku. Což znamená, že Avengers z příběhu zmizí a nahradí je hrdinové z mojí hlavy. Mám trochu strach z toho, jak  vám ta změna sedne, ale rozhodla jsem se rozpolcenou takhle předělat, že se mi mnohem lépe pracuje s reáliemi, které nemám nadefinované od někoho jiného a nemám je nakoukané pouze z filmů. Myslím si, že tahle změna by mohla být hlavně ku prospěchu příběhu a taky narozdíl od FF verze, tady mám náměty pro další dvě pokračování. Tak snad se vše povede a uskuteční se.

- První kapitola nové verze už je zveřejněná na   (přihodím vám k části i externí odkaz ;D) Další části budou přibývat KAŽDOU STŘEDU. Brzy se tak dostaneme ke kapitolám s novými hrdiny ;D

- Občas k této verzi nebo Ari samotné budou přibývat i nějaké věci na mém instagramovém profilu, tak můžete taky občas mrknout, když budete chtít vědět víc.


VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ

Mám pro vás ještě jednu novinku. Ariana se svými novými přáteli prožije i první Vánoce bez rodiny ve světě hrdinů a padouchů. Jestli chcete vědět jaké byly, tak 19.12. 2020 se na profilu   koukněte do dílka s názvem Vánoční překvapení, kde se o tom budete moct dočíst mnohem víc. Budete moc s Arianou její první Vánoce mezi Mystic Rangers prožít.


Nakonec bych všem, kteří se prokousali až sem chtěla strašně moc PODĚKOVAT.

Děkuju vám za follow, vote, báječné komentáře, kterými jste mě po celou dobu zásobovali, a užasné zprávy, které byla radost číst. Jste báječní čtenáři a já doufám, že se spolu zase potkáme i u nové verze.

ARIANA UŽ NA VÁS VŠECHNY ČEKÁ S NOVÝMI HRDINY ;*

RozpolcenáWhere stories live. Discover now