Kapitola 24. - Zkrášlovací procedůra

4.6K 302 25
                                    

Ahoj lidičky ;D

Rozpolcená právě překročil 5K!!!

Netuším jak jste to dokázali, ale je to tak, takže vám strašně moc děkuju :)

Taky vám chci poděkovat za úžasné komentáře, které mi vždycky vylepší den :D

Děkuju ale i těm, kteří nemají na napsání komentáře čas a tak dávají pouze votes nebo si příběh prostě jen přečtou.

ZBOŽŇUJU VÁS LIDI ;D ;D


Po tom, co mě Steve přinesl do pokoje, jsem okamžitě zaplula do koupelny. Na nic jsem nečekala a hned zapla vodu do vany. Než se napustila, tak jsem v jednom ze šuplíků vyštrachala voskové pásky a zbavila se chloupků na nohou a podpaždí. Teď už jsem si jen se sprchovým gelem a šampónem užívala příjemnou koupel. Teplá voda mi pomáhala. Skvěle jsem si odpočinula. Dokonce i moje bolest hlavy zmizela, ale mám podezření, že jsem si ve vaně dala dvacet.

„Slečno Bayerová, agentka Romanoff a slečna Maximoff. Jsou na cestě do vašeho pokoje."přerušil moje klidné rozjímání J.A.R.V.I.S.ův hlas.

„Cože? Už?"divila jsem se.

„Jste ve vodě už dvě hodiny a tři minuty."informoval mě můj neviditelný společník.

„Tak dlouho?"špitla jsem si pod vousy.

Neochotně jsem vylezla z vany. Jak jsem byla mokrá, tak mi bylo docela chladno. Bylo to ale příjemné. Pečlivě jsem se osušila a nakonec se zamuchlala do měkoučkého županu.

„Ari?"volali na mě z pokoje Wanda s Natashou.

„Už jdu!"podívala jsem se na sebe naposledy do zrcadla.

S mokrými vlasy jsem vypadala jako strašidlo. Tak snad to holky přežijou. Vyšla jsem z koupelny a nestačila se divit. Natasha stála u mé postele se založenýma rukama jenom v lehoučkém župánku pod zadek a poklepávala si nohou. Byla už nalíčená a její vlasy taky jistou péčí prošli, protože byly natočené. Za ní na posteli ležely dva vaky s oblečením. Jeden černý a druhý červený. Wanda seděla vedle vaků a usmívala se na mě od ucha k uchu. I ona už byla nalíčená a vlasy měla na týle sepnuté do drdolu, který byl tvořený hladkými zapletenými prameny vlasů, a ofina byla pěkně podél boku hlavy nalakovaná, aby držela tak jak má a tvořila vlnu. Vypadalo to vážně hodně dobře.

„Sluší vám to."usmála jsem se taky.

„Tobě, až s tebou skončíme, to bude taky slušet."čapla mě za ruku Nat a táhle mě do šatny.

Odsunula od zrcadla křesílko a vrazila mě do něho. Ještě před několika dny bych tohle gesto považovala za útočné, ale vysmátý výraz Wandy a zamyšlený pohled, který Natasha věnovala mému šatníku. To bylo moc. Neubránila jsem se a začala se smát.

„Někde to tady bylo!"začala systematicky něco hledat Black Widov, „Vždyť jsem to s Tonym vybírala."

„Co hledáš?"smála jsem se.

„Šaty, který jsme kupovala pro tebe."začala nakukovat do vaků s oblečením, „Wando, vyber zatím pro Ari nějaké spodní prádlo."

Obočí mi vylétlo až k Marsu. To mě budou obě oblékat jako takhle úplně? No to snad né. To mě ani nenechají vybrat si nějaké pohodlné spodní prádlo? Vstala jsem, že si nějaké vyberu sama, ale červená mlha mě posadila zpátky.

„Hej!"zamračila jsem se.

„Teď si v zkrašlovacím studiu Maximoffové a Romanovové."napomenula mě Wanda.

RozpolcenáWhere stories live. Discover now