Prolog

9K 266 18
                                    

Prolog

Trânti dosarul albastru pe birou si se așeza pe scaunul de piele. L-am tras spre mine deschizandu-l aleatoriu la diverse pagini și dezvăluind chipuri zâmbitoare.

"Deci pur si simplu o aleg de aici?" Am intrebat, încă neintelegand procedura.

"Răsfoiești dosarul până găsești ce îți place, dar ca să te duc direct la ce te interesează, căuta la ultimele două pagini." Luke explica afundandu-se în scaun.

"De ce doar acolo?" Curiozitatea mă impingea să tot pun întrebări ca un puști mult prea vorbăreț, dar era o situație delicată si voiam să mă asigur ca nu va există nicio eroare în ce urma să se întâmple.

"Principalul motiv pentru care sunt femeile astea prezente în dosar este mai mult decât evident: banii. Sunt de acord să facă ce dorește 'cumparatorul' pe o perioadă de timp direct proporțională cu cecul. Cu alte cuvinte, cu cât plătești mai mult, cu atât ai mai mult timp de petrecut cu ele. Totuși, poți spune ca au anumite pretenții." Se folosi de mana stânga pentru a gesticula și am ridicat o sprânceană sceptic. Încă nu mi-a răspuns la întrebare și am așteptat tăcut să continue.

"Primele pagini conțin femei care, în cazul contactului sexual, se înțeleg la început să nu existe partide neprotejate. În schimb, ultimele pentru asta sunt aici. Fie au nevoie de bani, mulți bani; după cum iti dai seam ele sunt cele mai "scumpe" rechizite pe aici. Cum spuneam: fie au nevoie de bani, fie vor să facă o faptă bună, fie vor să aibă un copil al lor fara să aibă grijă de el." Termina tot discursul asta intr-un mod extrem de fluent și am aprobat scurt din cap.

"Te laș să te hotărăști, mă intorc imediat." Îmi transmise si se ridica de pe scaun, ajutandu-se de o flexare rapidă a coatele exercitată pe marginea biroului.

M-am dus direct la sfarsitul dosarul și am văzut câte patru poze pe fiecare pagină. Aveam în fata mea opt femei dispuse să fie mamă viitorului meu copil și puteam să o aleg pe care o voiam. Am studiat ateng pozele și detaliile scrise caligrafic sub poză fiecăreia; informații formale precum vârstă, locul de proveniență și încă un mic rahat care m-a pus în dificultate în prima instanta. Mi-am plimbat privirea încruntat pe toată pagina și am văzut în colțul paginii o mică legendă care-mi explică tot ce aveam nevoie să știu.

Deci pe lângă vârstă și origine, dosarul te asigură ca au analizele la zi și nu iei, Doamne iarta-ma, vreo boală venerica sau alte minuni. Am luat toate pozele la rând analizând chipurile lor, dar și trupurile. Toate tipele astea erau relativ în regulă, obișnuite și zâmbitoare având în vedere situația lor actuală.

Am oftat trecând fugitiv printre pagini și împingând dosarul din fata mea. Poate până la urma nu e o decizie foarte înțeleaptă și nu ar trebui să mă grăbesc. Privirea mi-a căzut din nou pe dosar și pe partea din spate a ultimei file era încă o poză. Am tras dosarul aproape și am rămas cu gură căscata în fața pozei.

Juliet Grace, 18 ani, Detroit, BTS negativ.

I-am studiat trăsăturile feței și am ramas imediat fermecat de ochii ei. Albastrul electrizant din irișii ei mi-a făcut inima să salte pentru câteva secunde și imediat i-am asociat cu ochii mamei; nu prin culoare, ci prin intensutatea si profunzimea lor. Părul negru și lung îi era ondulat și lăsat rebel, iar buzele cărnoase și roșiatice erau depărtate intr-un mod senzual. La dracu, puștoaica asta avea 18 ani si arata așa?

Deși faptul ca era atat de tânără mă speria puțin, am simțit ceva special când am reprivit-o și am fost cât pe ce să mă ridic in picioare si să merg după Luke când ușa se deschise și el dădu buzna cu alt dosar în mâna.

"Gata, omule? Te-a atras ceva?" Zambi asezandu-se la locul lui și am dat scurt din cap întorcând dosarul spre el.

"Pe ea o vreau!" Am pus degetul chiar în dreptul pozei sale. Luke își focusa privirea spre locul unde indică degetul meu și fluieră apreciativ cand imi văzu alegerea.

"Știam ca o să atragă câteva priviri pustoaica asta!" Părea să se laude singur pentru ca o fetiscana a venit de bună voie să faca asta. Deci cu ce contribuise el?

"Sumă o să fie stabilită de voi și o să i-o tranzacționezi după posibilitatea ta. Trebuie doar să semnezi contractul." Imi explică și îmi întinse un pix negru.

"Și cel de confidențialitate?" M-am asigurat înainte să iau pixul care încă era întins spre mine.

"Desigur, doar da pagina." Am citit repede ca să fiu sigur fiindcă nu trebuie să semnezi niciodata ceva ce numai citit inainte și după ce mi-am văzut drepturile am semnat.

"Sarcina va apărea în urma unui contact direct?" Întrebarea mea l-a făcut pe Luke să rânjească. Și deși nu pare o întrebare care să emane seriozitate, chiar eram 100% serios. Bine, poate nu chiar 100%; 90% pentru ca sunt bărbat și am nevoi.

"Asta tine numai de voi. Deși având în vedere ca practic se vinde cuiva, nu cred ca va avea nimic impotrivă." Se apleca să strângă dosarele și ridica de pe scaun, iar eu l-am urmat imediat.

"Aici se încheie treaba mea, restul lucrurilor rămân la latitudinea voastră. Voi alegeti dacă locuiți împreună sau chestii de genul." Mi-am aranjat sacoul aprobând și ne-am îndreptat spre ușă. Luke apăru imediat lângă mine și deschise usa. De ce dracului îmi deschide usa de parcă aș fi o gagică speriat să nu-si rupa unghia?

Am mârâit iritat și am ieșit, nestiind ce ar trebui să fac mai departe.

"O să vină ea aici, va trebui să aștepți câteva momente până își ia bagajele." Îmi transmise și își grăbi pasul pe holul larg până ajunse la capătul acestuia și urca la etajul următor.

Mi-am băgat mâinile în buzunar gasindu-mi telefonul și am început să mă invart de colo-colo. Motivul care m-a determinat să iau decizia asta încă imi era blocat în creier și am pufnit pe nas. Stiu ca era o decizie importantă și speram să nu fi fost un prost și să fi făcut cea mai mare greșeală a vieții mele.

Dar când simțurile mele auditive au reacționat în urma zgomotului produs de tocurile ei și i-am întâlnit privirea, am început să cred ca nu am fost chiar atât de prost când m-am decis să fac asta.

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now