4:"Nu te rani singura."

3.4K 250 30
                                    

"What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies whitin us."


SMUT!

Am ajuns cu Juliet în fata patului și mi-am îngropat nasul în părul ei, inhalând mirosul afrodisiac. Pielea ei era atât de fină și mirosea incredibil de bine, dar nu a parfum; părea să aibă o mireasmă proprie, exact ca pielea unui bebeluș.

I-am simțit respirația lovindu-se de gâtul meu și brusc tot sângele din corpul meu s-a direcționat spre o singură parte a trupului. Deveneam din ce în ce mai tare și am hotărât ca e cazul să scap de pantaloni dacă nu vreau să pocnească dracului și chiar nu voiam; sunt făcuți dintr-un material al naibii de scump.

Buzele mele îmi sărutau gâtul, iar mâinile mele au zburat imediat la cureaua pantalonilor desfacand-o dintr-o mișcare bruscă și zgomotoasa.

M-am depărtat de gâtul ei când i-am simțit palmele pe pieptul meu, atingandu-ma încet prin materialul cămășii. Ochii ei s-au înfipt intr-ai mei când si-a urcat mâinile spre gulerul cămășii mele și l-a ridicat, coborând să deschidă nasturii. I-am urmărit mișcările fascinat de ușoară ei stângăcie și am scos cămașa de pe mine când a terminat de descheiat toți nasturii.

Faptul ca ea a prins puțin curaj m-a încins și mai tare și m-am înfipt în nasturii cămășii ei rupandu-i pe toți. Nu mai aveam timp sa-i deschei. Am prins materialul alb și i-am dezvelit umerii, lasand-o mai apoi să cadă pe podea. Sânii ei eram complet expuși în fața mea, iar obrajii ei prindeau o tentă ușor roșiatică.

Atenția ei părea să fie îndreptată spre tatuajele mele pe care le atingea încet, trasând conturul lor. De abia atunci am observat ceva deasupra bikinilor ei și mi-am dus degetul intr-acolo, prinzând marginea laterală a acestuia și tragand-o ușor în jos.

Juliet suspină surprinsa și își lipi capul de pieptul meu, părul umbrindu-i chipul. Am admirat tatuajul din zona ei inghinală și am rămas fascinat. Era finut lucrat și perfect pentru frumosul ei trup, dar începeam să mă întreb dacă are și o semnificație anume pentru ea sau era făcut de amorul artei.

"Cine ar fi crezut..." Am șoptit cu un glas care îmi trăda tot socul prezent în corpul meu acum.

Am eliberat bikiniul care a plesnit ușor peste pielea ei și i-am prins coapsele obligand-o sa-si înconjoare picioarele în jurul taliei mele. Mișcarea bruscă i-a lipit sanii de pieptul meu și am gemut zgomotos când i-am simțit presati de pielea mea. Dovada ca și ea era excitată a apărut în momentul în care sfârcurile ei le-au atins pe ale mele. Am ridicat-o la același nivel cu mine și ca să pot să o sărut, dar o facu ea înaintea mea.

Nu aveam nevoie de un imbold mai bun și m-am răzgândit indreprandu-ma cu ea în brațe spre fotoliu. Am coborat-o din brațe doar pentru ai îndepărta chilotii și m-am așezat pe fotoliu tragand-o rapid în poala mea. Ea ateriza Exact.Acolo.Unde.O.Voiam și am răsuflat puternic miscandu-i câteva șuvițe de păr.

"Doamne, Juliet!"

Ea își stranse brațele în jurul gâtului meu ridincandu-se puțin și dandu-si părul de pe față. Chipul ei imi indica doar confuzie și m-am fulgerat brusc faptul ca e virgină și probabil nu știe ce să facă.

Își mușca buza gânditoare și ma privi cu ochii aia atât de albăstri și senzuali.

"Doar lasa-te pe mine și fă tot ce se simte bine pentru tine. Nu te răni singură, okay?" Am stimulat-o punandu-mi mâna pe baza spatelui ei doar mă aproba tăcută.

Șoldurile ei au început o mișcare usoara înainte și înapoi și am simțit materialul boxerilor mei strandulandu-ma la propriu. Eram incredibil de tare și felul dumnezeiesc în care o simțeam peste mine nu făcea decât să mă înnebunească și mai tare. Mi-am dat capul pe spate din cauza valului de plăcere ce-mi traversa corpul când incepu să se miște și mai repede.

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now