28:"Portie dubla!"

1.9K 179 48
                                    

"If they keep hurting you, love them and stay or love yourself and leave."


"Okay! Delirezi, am înțeles!" M-am ridicat de pe scaun bâjbâind prin buzunare și găsind banii. I-am trântit pe masă fără ca măcar să văd cați sunt și am ieșit ca un fulger. Tipa aia are probleme la mansarda.

"Harry, tu urmezi!"

L-am văzut pe Collin indicandu-i lui Harry spre intrare când eu am ieșit.

"Vezi să nu! Încă am mintea lucidă, nu mă duc eu acolo să mă ia aia drept prost." Protesta Harry si am râs vazandu-i reticența. Deși avea mare dreptate, am stat sa-i ascult aberațiile nebunei aleia. Și ce naiba voia să spună prin "două sufletele"? Probabil Collin nu-i plătise și s-au spart oalele în capul meu.

Imediat ce am ajuns lângă ei, Harry îmi prinse mâna și ma privi curios, dar nu apuca să spună nimc pentru ca i-o lua mezinul înainte.

"Cum a fost, July?"

"Prietena asta a ta e dusă cu pluta. Nici nu-mi dadeam seama ce spunea."

Am recunoscut eu confuza și au început să chicotească de parcă dse așteptau să spun ceva de genul asta.

"Nu a nimerit nimic despre tine?" Vru Collin să știe.

"Ba da. Asta e chestia: la început ești amuzat, apoi intrigat fiindcă intr-adevar ghicește, apoi ești îngrozit fiindcă nu știi cum o face."

Explicația mea era susținută de un gesticulat exasperat și au început să rada.

"Mie mi-a adus numai lucruri bune! Sper să fie așa și de acum în colo!" Îi lua Collin în continuare partea protejatei lui, iar eu și Harry ne-am dat ochii peste cap. Cum reușea tipa aia să facă astea oricum?

Următoarele două ore ne-am tot învârtit în jurul oamenilor care profitau de o zi liberă alaturi de copii lor. Era o imaginea superba să vezi cum mamele îi ștergeau pe cei mici la gură pentru ca mâncău prea dezordonat, pe tati cum îi cara în spate sau pe după gat, ori pe ambii cum îi salta în aer.

Râsetele acelea dulci erau o adevărată simfonie care-mi ungea sufletul. Mi-am fi dorit să am o familie care să arate ca toate cele prezente aici, dar nu am avut parte de așa ceva nici măcar pe jumătate.

Cuplurile astea nu doar ca aveau un comportament foarte drăgăstos față de copiii lor, dar arătau și ca doi adolescenți proaspăt îndrăgostiți. Erau atât de apropiați și se sărutau atât de des. Era un lucru excepțional să vezi ca flacăra pasiunii lor a rămas aprinsă și după ce a apărut un copil în viața lor.

"July?"

Un zambet melancolic se așternu pe buzele mele și mi-am întors privirea spre Collin care își flutura mâna prin fața mea.

"Scuze, eram cu gandul în altă parte." M-am scuzat eu și Harry mă trase intr-o îmbrățișare lipindu-si buzele de tâmpla mea.

"Deci vrei?"

"Ce anume?" Mi-am încruntat sprâncenele.

"Înghețată, e un pahar plin de înghețată peste care sunt bucăți de Snickers și M&M's. Mă duc sa-mi iau una și am intrebat dacă vrei și tu."

"Snickers spui?" Am intrebat muscandu-mi buza. Cumva gestul ala m-a ajutat să mă opresc din a saliva.

El dădu din cap ca un catel cu chef de joacă.

"Cu siguranță! Porție dublă!" Am rânjit eu și el fugi să cumpere. Harry doar zâmbea și clătina din cap.

"Ce?"

Mommy | H.S.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon