Cuvinte alese

1.1K 135 16
                                    

Harry,

Aceeași adresare și probabil singura pe care o voi găsi vreodată. Am realizat oricum ca ne folosim prea mult prenumele. Ai observat și tu ca în ultima vreme nu auzim decât "Juliet" si "Harry"? Destul de banal pentru un cuplu, asa-i? Dar noi nu suntem un cuplu. Nu am fost niciodată, de ce ne-am preface acum?

Mi-ar plăcea să cred ca ai observat ca sinaceasta pagina are un colt îndoit. Desfa-l, Harry.

Aceeași lipsă de talent? Nu ca asta ar fi o scuză plauzibila, dar am avut alte lucruri pe cap în ultima vreme. O sarcină nu este atât de ușoară pe cât credeam, știi?

Mai ai doar trei lumi de libertate, Harry... Trei luni de libertate până o să dai iar de libertatea ta proprie. Și ție ți se pare ca ne mișcam în cerc? Ca indiferent de direcția pe care o urmam, ajungem în același loc?

Da. Și mie.

Îmi este greu sa-mi dau seama cum au fost lunile astea pentru tine și dacă am însemnat ceva pentru tine. Eu sau noi. Dar astea au fost cele mai frumoase luni din viața mea. Știai asta deja, nu-i așa? Sunt atât de previzibila și ma urăsc pentru asta.

Îmi pare rău ca ne-am întâlnit așa, ca am ajuns să locuim sub același acoperiș în circumstanțele astea, ca depindem de un contract. La naiba, contractul ala e tot ce ne ține acum împreună. Și deși urăsc contractul ala mai mult ca orice, dacă nu ar fi fost el nu ne-am fi întâlnit niciodată.

Mă simț minunat ca te-am întâlnit, Harry! Ești om persoană remarcabilă și iti doresc tot binele din lume.

Poate ca așa a fost destinul pentru noi, dar cel puțin ochii noștri se cunosc acum. Dumnezeule, ochii aia atât de frumoși. Știi cât de mult îi iubesc?

Toate lacrimile de pe fața mea și avalanșa de emoții care m-a lovit este doar din cauza sarcinii. Ea este cea care îmi amplifică toate sentimentele astea.

Nici măcar eu nu mă cred când spun asta...

Juliet

Mommy | H.S.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz