19:"Increzutule!"

2.3K 190 54
                                    

"Our innocent faces is just one of the million things the devil taught us."

Am simțit o atingere fină trecând peste obrazul meu și mi-am răsucit gâtul încercând sa-l ghidez din nou spre acea senzație.

Era o mâna caldă și fină, iar pielea avea un miros vanilat combinat cu un pic de cocos.

Era o mâna de femeie.

Mi-am deschis ochii somnoroasă și am fost intampinata imediat de un zambet cald și domol.

Angela. Cu un zambet cu adevărat angelic și o privire mai blândă ca a unui cățeluș aflat la ananghie.

Am încercat sa-i intorc gestul folosind la fel de multă dragoste, desi nu sunt sigura ca mi-a ieșit; dar în dimineața asta nu mă simțeam foarte matinala și am încercat să țin totul pentru mine ca să nu-mi iasă vreo porcărie pe gură si sa o supar.

"Bună dimineața, scumpo!" Mă saluta zâmbind drăgăstos.

Am zambit în timp ce-mi ascundeam un căscat agasant și am observat pentru prima dată peisajul necunoscut. Poate nu acordasem foarte multă atenție camerei lui Harry noaptea trecută, dar asta sigur nu era dormitorul lui.

"Harry mi-a spus ca urăști să te trezești singură, dar nu am îndrăznit să intru în camera voastră și să stau cu tine." Vorbi cu un gram de teamă în glas, probabil neștiind cum voi reacționa.

"Nu m-as fi supărat." Am spus și se așeza lângă mine, atingandu-mi ușurel genunchii dezgoliți de pătură.

Mă aflam pe canapeaua din living și eram acoperită doar pe mijloc cu o patură crem subțire. Confesiunea mea cred ca i-a dat de gândit lui Harry și probabil nu voia să mă lase iar singură.

Stai. Singură?

"Unde este Harry?" Am intrebat încercand să nu par nepoliticoasă și își plasă mâinile pe picioarele mele, masandu-mi ușor carnea.

Târziu am realizat ca purtam doar un tricou de-al lui Harry și mi-am simțit obrajii imbujorandu-se. Dar Angela nu părea deloc deranjata de asta si mă privea cu o afecțiune aproape jenantă.

"Harry și Collin au ieșit puțin la alergat și m-a rugat să stau cu tine până te trezesti. Cum nu voiam să va invadez intimitatea, i-am spus să te aducă aici. Îmi pare rău dacă te-am trezit." Se scuză ca de obicei cu o decență pusă la punct și mi-am scuturat capul.

"Unde aleargă Harry și Collin?" Am intrebat și m-am ridicat în șezut lângă ea.

De data asta era îmbrăcată mult mai casual, cu o pereche bleomarin de jeansi, dar mulata pe fund și un tricou alb fără mâneci, dintr-o mătase fină. În picioare avea pantofi negrii cu toc și mi-am confirmat ipoteză inițială: era o persoană miniona și singurii ei aliați împotriva acestui deficit erau pantofii cu toc.

Eleganță, bifat.

"Aleargă împreună de-a lungul plajei încă de când erau mici. Collin o făcea fiindcă asta reprezenta antrenamentul lui de dimineață, iar Harry...o facea pentru sănătate, zice el. Dar în realitate o facea pentru a avea un corp cât mai aproape de perfecțiune." Chicoti clatinandu-si capul.

Am râs ridicandu-ma. Normal ca număr recunoaște niciodată asta. Netrebnic sexy și îngâmfat.

"În camera voastră sunt câteva haine, Harry ți le-a adus înainte să plece pe plajă. Trebuie să ajungă și ei cât de curând pentru micul dejun." Isi privi ceasul de pe mâna și imi explica programul.

Am dat scurt din cap și am urcat scările. Nu-mi pasă ca din unghiul asta mi se putea vedea fundul, Angela întrase deja în bucătărie și oricum, nu cred ca o interesa pe ea în mod special fizionomia feselor mele.

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now