35:"Asa sa fie ?"

1.6K 181 23
                                    

"There's nothing half so sweet in life as young's love dream."





"Iartă-ma ca mă holbez, dar ochii tai sunt magnifici!" Toată ziua am fost complimentata de Daisy și întreg personalul. Începeam să mă întreb dacă o facveua pentru ca așa simțeau sau le-a impous Harry.

Speram să fie prima variantă.

"Cine are ochii așa în familia ta?" Zâmbetul de pe buzele mele pieri la auzul cuvintelor ei. Mi-am dat seama ca oricat de mult încercam sa-mi neg trecutul și să resping orice fir ce se putea lega de el, nu puteam să fug pentru totdeauna.

"Bunica mea. Singura cu ochii albastri din familie." Am spus privind fix în oglindă și găsind o variantă extrem de diferită a persoanei mele. Când visai tu, draga Juliet, să ajungi aici?

"Cred ca ai fost foarte norocoasă să te naști cu darul asta din partea ei." Zâmbi Daisy fascinata spre mine și am încercat sa-i oglindesc starea de spirit deși nu prea-mi iesea.

Mi-am amintit vag ca bunica nu se comporta mai frumos cu mine decât mo făceau ceilalți. De fapt, nu-mi aminteam să se fi purtat cineva cu mine de parcă aș fi fost o prințesă. În familia mea era mai rece decât în Alaska și nu aveam niciodată dreptul de a comenta sau reproșa ceva cuiva.

"Începem?"

Am clipit buimăcită și am aterizat cu picioarele înapoi pe Pământ când vocea lui Lucas se auzi la o intensitate mare. Avea un motiv pentru care țipa sau așa vorbea el?

"Machiajul tău e gata. Poți să te duci sa-ti alegi hainele."

"Merci mult, ești cea mai tare!" Am laudat-o eu mândră și își clătina capul cu un zambet mic pe buze și îmi strânse mâna dragastoasa.

"Îmi fac meseria doar."

Modestia ei era de o drăgălășenie enormă și i-am mai mulțumit o dată înainte să mă îndrept spre paravan. Mi-am învârtit privirea în tot studioul în căutarea lui Harry și chiar în momentul în care voiam sa-i întreb pe ceilalți dacă l-au văzut, ușa se deschise.

Harry îmi zâmbi imediat ce ma văzu și veni spre mine cu mâna întinsă. Am prins-o imediat și ma răsuci intr-o piruetă elegantă.

"Cum de ești așa de bine dispus?" Am ridicat sceptica o sprânceană.

"Un bărbat nu are voie să fie mândru de iubita lui?" Mârâi suav în urechea mea și am chicotit lipindu-si nasul de umărul lui.

"Harry! Mai știi de ce ai adus-o pe July azi aici?" Lucas striga din nou și ne-am întors amandoi spre el. Ns privi urât pe amandoi și am început să chicotim.

"Ce o să porți?"

"Uhm..." Am deschis gura amețită de întrebarea lui spontană. De ce nu-mi dădusem seama până acum ca nu avea sa-mi facă poze așa?!

"Cred ca am eu o idee." Glăsui Harry. M-am uitat intrigată la el și îmi facu semn spre peretele pliant. Nu-mi dădeam seama exact de hainele de pe umerașe, dar nu părea nimic extravagant.

Am impins ușor umerașele metalice și brusc mi-am dat seama de un lucru. Vedeta acestei ședințe foto nu eram eu, ci burta mea. Care trebuia să fie evidențiază cât mai bine cu putință. Dacă aș era un shooting nud, ieșeam direct prin perete din locul asta.

O cămașă albă, subțire a cauzat de pe umeraș când l-am ridicat și mi s-a părut extrem de cunoscută. Harry îmi înconjura talia cu bratul și imi observa curiozitatea.

"Asta e a ta?" M-am încruntat ușor.

"Doar nu credeai ca te laș să porți orice haine, nu?" Sprânceana lui stânga se arcui ușor și am ridicat din umeri simplu.

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now