3:"Iubita ta?"

2.7K 231 21
                                    

"Eyes to eyes, heart to heart and I'm falling for you hard."



H A R R Y

"La fix!" Am strigăt triumfător când am prins ultimele secunde de verde la semafor și am accelerat spre casă, ascultând ritmurile melodiei "Only girl". Drace, cât puteam s-o ador pe Rihanna!

Mi-am așezat mai bine ochelarii pe nas și m-am decis să încetez cu ieșirile astea de gagică; am și eu o prestanță, nu?

Imediat ce mi-am văzut vila (de care sunt extrem de mândru) am parcat mașina în fața aleii principale și am luat cumpărăturile din mașină. Asta pățesc dată sunt un căpos dat dracului care refuza ajutorul din partea unui majordom. Am oftat și am înfățat pungile cartonate indreprandu-ma spre intrare.

Dacă aș fi avut un angajat, nu m-as mai fi chinuit acum ca un idiot să deschid usa de la intrare cu cotul și să risc să sparg tot ce am cumpărat. Felicitari din nou, Harry Styles.

Am intrat în casă împingând ușa cu piciorul și restabilindu-mi echilibrul intr-un sfârșit. Am lăsat pungile pe canapea și înainte să apuc să mai fac un pas am auzit un țipăt venind din bucatarie și mai multe zgomote bruște.

"Cine naiba ești?" I-am auzit vocea lui Juliet și ochii mi s-au mărit instantaneu. Am luat-o la fugă imediat spre bucătărie; cine dracu' putea fi în casa mea?

"Cine sunt eu? Ce cauți tu în casa mea?" Tălpile mele au rămas blocate pe loc când am auzit răspunsul formulat interogativ. Uitasem complet de Collin și uite cum m-am trezit eu cu el pe cap acum.

"Casa ta? Asta e casa ta? Mai nou hoții vin in pereche si încearcă să te țină de vorbă și să te amuze în timp ce altul fura bunurile?"

Am rămas în ușă încercând să mă fac nevăzut și mi-am mascat repede râsul când am vazut-o pe Juliet cu o tigaie îndreptată spre fratele meu și pe el cu mâinile ridicate în poziție defensivă de parcă ținea o mitralieră la tâmpla lui.

"Doamne, mai întâi o beție nenorocită, apoi o gagică aproape goală în bucătărie și acum am devenit și hoț."

Am râs privindu-mi frățiorul mahmur și apoi mi-am întors privirea spre viitoarea mamă a copilului meu. În cămașa aia arăta delicios și felul în care îl tot amenința pe Collin cu tigaia aia îi ridica marginile și îi expunea fundul. Pielea ei era bronzata și deși nu avea un fund de brazilianca, avea o mărime rezonabila; în plus, sânii aia sunt mai mult decât de ajuns. Încă nu am aflat dacă îi are siliconati sau naturali.

"Deci jur, dacă mai faci un pas o să te lovesc." Juliet ținea tigaia aia în mâna ca pe o rachetă de tenis și o tot flutura în fața lui.

Am râs și am hotărât ca e cazul să oprim lucrurile aici, asta până nu își lua frate-miu una peste cap și mai pierdeam vremea și prin spitale.

Amandoi si-au întors privirea spre mine când mi-am auzit râsul și m-am dus spre Juliet luandu-i tigaia din mâna și asezand-o la locul ei.

"Oh, deci e reală, nu e in fantezia mea." Collin se freca la ochi și m-am încruntat spre el.

"Da, e reală și e iubita mea." Am spus punandu-mi mâna pe talia ei și tragand-o mai aproape de mine. Juliet își ridica surprinsa privirea spre mine, dar nu protesta cu nimic.

"Iubita ta?" Repeta năucit și își închidea și deschidea ochii de parca lumina soarelui il orbea. Of, încă nu ține la băutură.

"Exact. Iar acest prostovan," Am început arătând cu arătătorul spre el."E fratele meu mai mic, Collin."

Mommy | H.S.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum