9:"Tortura nu implica durere intotdeauna."

2.8K 195 34
                                    

"My lips are the gun. My smile is the trigger. My kisses are the bullets. Label me a killer."


SMUT!

J U L I E T

Harry imi sustinu toata greutate urcand scarile cu mine in brate. Eram intr-un extaz complet vazandu-l din nou asa cum l-am cunoscut, nu un taifun bataios gata sa doboare un oras intreg. Cearta de ieri m-a daramat complet si nu ma asteptam niciodata sa-l vad reactionand atat de rau dintr-un lucru atat de simplu.

Doar isi facuse griji...De ce nu puteam sa accept ca cineva chiar imi poarta de grija?

Buzele lui le-au capturat pe ale mele si i-am simtit una din maini parasindu-mi talia si apasand clanta. Piciorul lui a avut grija sa inchida usa in urma noastra, desi Collin plecase si nu avea cine sa intre peste noi. Am ajuns intinsa pe pat cu Harry deasupra mea care imi saruta furios gatul.

Mi-am departat picioarele in jurul taliei lui si l-am cuprins in timp ce-mi inaltam pelvisul pentru a-l intalni pe al lui. El gemu extaziat in urechea mea cand am reusit sa ne lipim unul de altul si imi dadu fran liber gatului. Privirea lui era orgasmica si si-a desfacut nasturii de la camasa neagra de data asta. Era prima oara cand il vad cu o culoare inchisa; de obicei avea camasi albe. Nu ca m-as plange sau ceva, ar arata bine si cu o punga de carton pe cap.

Soldurile mele se miscau in cercuri intalnindu-i pelvisul si ii auzeam micile gafaieli gatuite iesind. Isi plimba putin mainile pe pielea gatului meu si dupa ce-mi retrasa conturul claviculelor se opri si ma privi atent.

Ne-am muscat buzele simultam fara sa vrem si ala a fost momentul care l-a extaziat cel mai tare. Mi-a prins marginea jersey-ului pe care il purtam si i l-a ridicat instant peste cap, parul meu odihnindu-se neted peste surafata pernei. Isi deschide gura de parca ar vrea sa spuna ceva si nu intelegeam de ce nu o face o data. Mereu am impresia ca voia sa spuna ceva cand se uita asa atent la pieptul meu.

Dar nu am apucat sa-l intreb la ce se gandeste ca-mi atata imediat un san cu gura lui. Am suspinat uimita si mi-am intors privirea spre fereastra incercand sa infranez cele 101 furnicaturi care-mi traversau corpul. Buzele lui erau intr-o antiteza totala cu carnea sanului meu, atat de moi si delicate pe suprafata intariata a sfarcului meu. Mi-am infipt mainile in camasa lui tragandu-i-o pe spate fara sa-l deranjez din activitatea lui.

Mi-am plimbat mainile pe spatele lui tonifiat si am prins firul exictarii incepand sa-mi misc soldurile tot mai brutal spre el. Toate duritatea sufocata de pantalonii lui ma imbata cu o adrenalina care-mi pompa in tample si am inceput sa gem alaturi de el. Asaltul soldurilor mele a evoluat tot mai mult si intr-un moment in care nu m-am sincronizat cum trebuie, Harry si-a strecurat un brat sub spatele meu si m-a lipit de el reparand greseala perfect.

Cealalta mana libera s-a miscat de langa capul meu si a ajuns pe celalalt san al meu incepand sa-l stranga usor si delicat. Mi-am trantit capul in perne si mi-am continuat miscarile pana in momentul in care i-am auzit geamatul gros lovindu-se de pielea dintre sanii mei. Isi apleca nasul pentru a inhala mirosul trupului meu si isi recapata respiratia in acelasi timp.

Cobori cu traseul spre buricul meu unde imi musca pielea din jurul acestuia si prinse piercingul intre degete chicotind usor. L-am privit ranjind vinovata si se trase in jos pe ducandu-si mainile spre pantalonii mei scurti.

"Tortura nu implica intotdeauna durere. Iar asta...e pedeapsa ta pentru ca nu m-ai anuntat ca pleci." Harry ma ameninta si imi trase pantalonii pana la glezne, apoi ii arunca pe undeva pe langa pat. Mi-am muscat buza intr-un mixaj de confuzie si extaz pentru ca voiam cu disperare sa-mi dau drumul dupa toata tensiunea care se instalase intre noi orele ce au trecut.

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now