18:"Imi ramasese ceva in gat!"

2.6K 202 41
                                    

"Don't fall in love. Grow in love."



Am tras aer adânc în piept și deja simțeam cum începe să mi se facă mult mai cald. Nu știu de ce ma simțeam de parcă urma să mi se taie capul în următoarele secunde, dar m-am mai liniștit puțin când Harry mi-a masat palma gentil și mi-a zambit senin.

Priveam degetul lui Harry cum se îndreaptă spre sonerie și aveam impresia ca apăsa pe trăgaciul unui pistol.

Soneria produse un sunet plăcut auzului și am încercat sa-mi găsesc cel mai prezentabil zambet.

Ușa se deschise la câteva secunde și Collin apăru în prag îmbrăcat mai elegant decât l-am văzut eu vreodată. De obicei purta jeanși rupti și converși, dar de data asta era extrem de galant la camasa și purta pantofi negri lăcuiți în picioare.

Ținuta asta îl făcea să semene și mai mult cu Harry.

"Întotdeauna la timp, fratioare!" Zâmbi luminos spre Harry și am chicotit. Deja mă obișnuisem cu punctualitatea lui nemărginită.

Harry îi strânse mâna zâmbind și Collin își îndrepta atenția spre mine și ma săruta pe obraz.

"Mă bucur ca ai putut să vii, July!"

"Și eu." Am zambit înapoi și închise ușa în urma noastră.

"Mama arde de nerăbdare să te cunoască, m-a luat la un interogatoriu la sânge și nu înțeleg de ce a făcut asta. Nu sunt avocatul vostru, sunteți mături și trebuie să va asumați, domnule Styles." Collin termina vorbind spre Harry care își dădu ochii peste cap plictisit.

"Collin, scumpule, vrei să mă ajuți puțin cu astea?" Inima mi-a stat în loc când am auzit o voce feminina din living. Harry îmi înconjura mai bine talia cu o mâna, iar în cealaltă ținea trandafirii albi. Erau prefirații mamei lui.

"Harry e aici, mamă!" Striga înapoi entuziasmat. "Și nu e singur." Adaugă rânjind șiret spre noi. Harry doar isi dadu ochii peste cap iritat, iar eu am simțit cum mi se amplifică emoțiile radical.

Din ceea ce părea a fi livingul a ieșit o femeie destul de scundă în ciuda tocurilor din picioare. Avea un bronz perfect aranjat pe piele și părul vopsit intr-un blond nisipos, aranjat în câteva onduleuri foarte lejere. Ochii îi eram căprui și semăna perfect la față cu fiul cel mic. Nu știam exact cați ani are, Harry îmi spusese ca era tânără când l-a nascut pe el, dar se menținea extrem de bine pentru o femeie care a trecut prin două nașteri.

Intr-adevar îi placea albul foarte mult, dovadă fiind rochia ei până la genunchi, mulată, cu o dantelă fină pe piept. Micile detalii de pe partea de sus a rochiei se asortau cu pantofii stil stiletto nude pe care îi purta și am văzut vag o bratata aurie la mâna ei.

"Doamne, scumpule! Mă bucur atat de tare să te revăd!" Vorbi duios și veni imediat spre noi. Am zambit melancolic realizând ca nu am auzit-o pe mama vorbindu-mi cu un un glas atât de mieros niciodată. "Ar trebui sa-ti vizitezi mama mai des, derbedeule! Uiți cine te-a crescut?!" Îl dojeni incercand sa para furioasă, dar vedeam cat de greu îi este sa-si mențină bucuria de a-si revedea fiul la un nivel cât mai scăzut.

Am chicotit.

Harry doar își dădu ochii peste cap neimpresionist și cu siguranță se aștepta la urecheala asta din partea ei. Îi prinse umeri si o trase spre el sarutandu-i tâmpla.

"Știi cât de mult te iubesc, dar vrei să nu mă mai certi în fața iubitei mele? Nu e foarte...masculin." Aproape șopti, iar eu și Collin am început imediat să radem.

Femeia suspină uimita și își întoarse atenția spre mine atingandu-mi ușor brațul drept.

"Doamne, scumpule. E atat de frumoasă." Ochii ei mă examinau descumpăniți și am zambit grațios spre ea.

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now