12:"Al dracului de gelos!"

2.6K 202 37
                                    

"I don't like the way he's looking at you,
I'm starting to think you want him too."

"Poti sa vii in jumatate de ora, promit ca o sa fiu gata!" Am mers da-a lungul ferestrei cu telefonul in mana. Era a treia oara cand efectiv ii juram lui Andrew ca nu o sa fie nevoie sa conduca cu 40 de kilometri la ora ca sa fiu eu gata.

"Daca si de data asta imi iau fleshuri de la biciclisti ai pus-o grav cu mine!" Ameninta in telefon si am ras transmitandu-i un pupic induplecator.

Am fugit repede in dressingul lui Harry si mi-am ales o tinuta cat mai comoda. Andrew avea sa ma alerge tot orasul bombardandu-ma cu intrebari in acelasi timp, asa ca trebuia sa ma simt cat mai comod; cel putin hainele sa fie comode daca starea mea de spirit se va simti va fi de parca as purta un costum de balerina cu niste boante nenorocite.

Blugii deschisi la culoare si zdrentuiti mergeau perfect cu maieul alb si vaporos pe care mi-l alesesem si mi-am incaltat ghetele negre cu accente rock. Rupturile imi etalau genunchii care, dupa spusele prietenului meu de-o viata, aratau ca ai unei gaste cu placa de otel in tibie. Aha, a terminat biologia.

Mi-am batut propriul record si am reusit sa ma machiez si sa-mi aranjez parul in zece minute. Harry era inca in living si mi-am amintit brusc de cuvitele secretarei lui. Avea o situatie de predat maine si trebuia sa faca niste dosare de urgenta. Asa ca nu aveam de gand sa stau aici si sa-l incurc.

"Harry..." Am soptit cand am coborat scarile si mi-am asezat mai bine geanta pe umar. Era cu laptopul in brate si isi intoarse privirea spre mine cand imi auzi vocea.

"Unde te duci?" Intrebarea ii parasi gura imediat ce ma vazu imbracata si gata de plecare. Isi lasa laptopul de-o parte si se ridica. Isi incrunta putin sprancele spre mine si lasa clapa laptopului in jos.

"Trebuie sa-i inapoiez telefonul lui Andrew." Am agitat smartphone-ul in mana. "In plus, asistenta ta a fost foarte clara cand a spus ca situatia aia trebuia sa fie gata pana maine."

"Secretara?" Se incrunta confuz si amuzat.

"Da, corect! In fine, tu ai treaba, iar eu nu vreau sa stau aici si sa te incurc. Promit ca nu o sa te deranjez cu vreun telefon agasant si nici nu o sa fac nimic stupid."

"Insist sa ma deranjezi cu un telefon agasant." Mima niste ghilimele in aer si-si dadu ochii peste cap. "Vreau sa stiu unde esti si daca ai nevoie de ceva, iti amintesti?" Continua. Am aprobat din cap si i-am privit expresia faciala. Chipul lui era inert si oricat de mult m-as fi straduit, tot nu as fi putut sa-i deslusesc trairea.

"In regula, te voi suna." Am zambit nesigura. El veni spre mine si imi dadu o suvita dupa ureche, ochii lui fiind atintiti asupra buzelor mele in tot acest timp. Alesesem un ruj de culoarea zmeurei, foarte mat.

Harry isi lipi buzele de ale mele si le tinu acolo cateva secunde pana mi-am simtit telefonul vibrand. M-am retras usor si am schitat un zambet timid in timp ce ma indreptam spre usa.

"Ne vedem mai tarziu!" Am spus si am deschis usa.

"Ai grija, Juliet!" Ochii lui aveau o aura serioasa si ingrijorata si si am promis (din nou) ca totul va fi bine.

Cand am vazut masina idiotului meu am simtit cum soarele rasare pe strada mea. Am avut un inceput de zi groaznic: ma trezisem devreme, am avut o enervanta excitata la usa si astea nu erau decat micile invonveniente aparute dupa cearta secolului de acum cateva zile. Andrew avea o Mazda-nu-stiu-de-care-dar-era-Mazda-sigur, si am alergat spre el cand iesi din masina.

Avea la ochi ochelarii lui fumurii si ma prinse in brate cand am alergat spre el ca o nebuna.

"Si mie mi-a fost dor de tine, Juls!" L-am strans in brate si am zambit ca un copil mic. Am intrat amandoi in masina si am inceput instant sa rad cand "Drunk in love" mi-a spart urechile. Doamne, aproape ca uitasem cat de mult o adora Andrew pe Beyonce.

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now