7:"Casa mea, regulile mele!"

2.6K 223 30
                                    

"Fear cuts deeper than swords."


H A R R Y

"Drace! Miscati-va o data, sunteti intr-o intersectie!" Am injurat nervos lovind volanul din piele crem. Chiar daca imaginea asta striga "pussy" pentru multi, Aston Martin arata mult mai bine cu un interior deschis la culoare.

Am accelerat intr-un final cand am reusit sa depasesc o baba care nu stiu ce naiba mai cauta in trafic la 97 de ani si mi-am trecut pana prin par pentru a treizecea oara pe ziua de azi. Ma mir ca nu l-am smuls din cauza nervilor.

Eram nerabdator sa ajung acasa si s-o vad pe Juliet care speram din toata inima ca o sa aiba buna dispozitie sa ma "destinda" putin. Faptul ca acum doua zile am reusit sa o ghidez catre un blowjob facut aproape perfect ma facea instant sa zambesc. Era si normal sa aiba dificultati din moment ce era prima oara cand facea asta si, din cate am inteles, nici nu a mai vazut vreodata o persoana care sa primeasca un blowjob. Cine a spus ca toti adoelscentii sunt plini de hormoni si se elibereaza in fata unor filme porno s-a cam inselat. Se pare ca exista si adolescenti (fete) care nu au vazut in viata lor un film destinat adultilor.

Mi-am vazut vila si o stare de relaxare mi s-a instalat in corp. Am avut o zi data dracu' si tot ce voiam acum era sa stau putin cu Juliet si sa mai uit de toate problemele din firma. Doamne, ai crede ca atatia angajati pot face fata, dar aparent nu se misca niciunul daca nu le dai ordin.

Am parcat vijelios in garaj si am iesit din masina trantind poertiera poate putin prea tare. M-am indreptat spre intrarea in casa gandindu-ma ce vin ar trebui sa aleg pentru seara asta. Poate un rose?

Mi-am scos mana din buzunar si am tastat repede codul de securitate. In vila era o liniste infioratoare si dupa ce m-am convins ca Juliet nu e nici in bucatarie si nici in living, am urcat putin panicat la etaj. Dormitorul era gol, la fel ca si baia si restul casei de altfel.

Fruntea mi-a transpirat instantaneu cand am alergat pe scari verificand fiecare camera. Am ajuns chiar si la mansarda si rezultatul nu s-a schimbat. Teama mi-a patruns in corp si nici nu am realizat cand am ajuns din nou in mijlocul livingului.

"Telefonul!" Am soptit usor si mi-am dat seama brusc ca ar trebui sa o sun sa vad unde e. Facusem schimb de numere de telefon in cazul in care avea nevoie de ceva.

Am format repede numarul ei vazand cifrele si retinandu-le fara sa vreau. Mi-am dezbracat rapid sacoul de pe mine asteptand sa raspunda. Haide, Juliet, raspunde!

O voce robotizata m-a anuntat ca abonatul apelat nu poate fi contactat si am injurat nervos. Am insistat de nenumarate ori cu telefoanele, fara sa primesc vreun raspuns insa. Drace, unde poate fi?

Si doar i-am spus lui Collin sa vina si sa...Collin! Cu el trebuie sa fie, desigur.

"Da?" Vocea lui Collin se auzi imediat ce am format numarul lui si ma bucuram ca macar el imi raspunde si nu ma lasa sa explodez de nervi si teama.

"Unde sunteti?" Eram alertat si ingrijorat.

"Sunt pe plaja, am un elev pe care il antrenez. Ai treaba cu mine?" Eram cat pe ce sa scap telefonul cand am auzit ce spunea si ochii mi s-au marit instantaneu.

"Cum adica esti pe plaja? Juliet e cu tine?"

"Ce? Nu, nu am vorbit deloc cu ea astazi."

"Deci nu esti cu Juliet?"

"Nu, Harry! De cate ori sa-ti mai repet? Ce s-a intamplat?" Vorbi de data asta mai tare si nu am mai raspuns. Am inchis imediat telefonul si am format iar numarul ei.

Unde putea fi?

"Nu-mi face asta, Juliet. Haide, raspunde!" Aproape am soptit si mi-am descheiat nodul cravatei fiindca imi simteam tot sangele urcand spre creier si cu nodul ala strans riscam sa-mi bubuie capul.

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now