21:"Barbatul ala..."

2.3K 179 45
                                    

"We spend our time searching for security and hate it when we get it."


Zilele ce au urmat au trecut mai ceva ca vantul. Si asta pentru ca am fost extrem de ocupați și am avut multe de rezolvat.

În esența, rutina noastră era formată din: lucru la birou (unde mai mergeam și eu din când în când fiindcă eram oficial un model al firmei), sex, cumpărături pentru ținutele noastre, vizite la Angela, sex, vizite la Louis și Mike, organizarea petrecerii lui Collin, sex, aprovizionare pentru marele eveniment, sex, fugă nebuna pentru cadoul mezinului.

Și puțin sex.

Deseară avea loc petrecerea de 21 de ani a lui Collin și toată familia Styles părea sa-si concentreze toate forțele pe asta. Cu siguranță o sa fie ceva de neuitat.

Înțelesesem de la Harry ca petrecerea o să aibă loc intr-un restaurant de lux din Beverly Hills și dacă îmi amintesc eu bine se chema Rouge. Trebuia să fie un loc cât mai spațios pentru ca avea să fie o adevărată îmbulzeală. Pe lângă prietenii apropiați lui și familie, erau de asemenea invitați și mulți din firmă pentru ca și Collin pozase ca model acum ceva timp.

"V-ati ales ținutele, scumpo?" Angela mă intreba când am ajuns la scara rulantă și am dat din cap zâmbind.

"Eu și Harry le-am pregătit de aseară. Pare foarte nerăbdător, parcă ar fi petrecerea lui." Am chicotit și mi-am urcat geanta mai bine pe umăr.

"Ține foarte mult la el și vrea doar să se asigure ca totul iese așa cum am plănuit." Zâmbi ea spre mine.

"Totul o să iasa perfect, Harry a avut grijă de fiecare detaliu." Am linistit-o eu.

Eram în mall-ul din centrul orașului cu Angela pentru ca nu am putut a o refuz când m-a sunat și m-a rugat extrem de frumos să o însoțesc. Aparent se licitase un echipament de volei care i-a aparținut unui faimos voleibalist al cărui nume nu l-am reținut. După ce cadoul a ajuns oficial în familia Styles, Angela l-a dus imediat la o firmă care se ocupă cu împachetatul lucrurilor mai speciale și acum trebuia să mergem sa-l ridicam.

M-am chinuit cu paharul enorm de cafea din mâna, cu geanta și cu cele două pungi cartonate și mi-am scos telefonul pentru a-i da un mesaj lui Harry.

"Lăsa-ma să te ajut!" Se oferi imediat și i-am dat paharul zâmbind recunoscătoare.

"Scuza-ma două secunde." Am deblocat rapid ecranul și am zis sa-i dau un mesaj până la urma, nu voiam sa-l sun și sa deranjez vreo ședință importanță sau ceva.

Me: "Nu ai uitat de tipul ala, nu?"

Am tastat rapid pe noul meu telefon. Recunosc ca m-am îndrăgostit de el și era extrem de practic și elegant.

Harry: "E deja la hotel. O sa-l sun să discutăm cum o sa-si faca apariția. Te-ai plictisit singură?"

Mesajul lui veni mai repede decât credeam și mi-am mușcat buza agitată. Iar uitasem sa-i spun ca am plecat de acasă și avea să facă iar o criză.

Me: "De fapt... Nu sunt chiar atat de singură."

I-am trimis alt mesaj înapoi și am oftat. Nu avea rost sa-l mint cu ceva ce avea să afle imediat de la mama lui.

"Aici trebuie să intram." Angela îmi comunica în momentul în care ne-am oprit din mers în fața unui magazin care avea o mulțime de clienți. "Ramai aici?"

"Da, trebuie să vorbesc ceva cu Harry. O să te aștept aici." Am ales și am auzit un mic sunet care mă anunta ca am primit un nou mesaj.

Harry: "E Collin acolo?"

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now