1:"Beverly Hills."

4.5K 254 37
                                    

"The greatest risk in life is not taking one."


H A R R Y

"Harry Styles." M-am prezentat întinzând mâna spre ea. Purta o pereche alb de pantaloni mulați până deasupra gleznelor și un top negru care putea fi comparat cu ușurință cu un sutien modernizat, ajungând cu o palmă deasupra buricului său, care spre surprinderea mea avea un piercing argintiu. Sânii ei arătau incredibil de bine în bucatica aia de material.

"Juliet Grace." Îmi cuprinse mâna zâmbind și pășind mai aproape de mine. Acțiunea ei m-a făcut să-mi îndrept privirea spre încălțările ei și exact așa cum mi-au dictat urechile și mai devreme, erau tocuri. Nu-mi puteam da seama de adevărata ei înălțime fiind încălțată cu o pereche de platforme nude, dar purtându-le ajungea cu nasul la buzele mele.

Ne-am scuturat scurt mâinile și am rămas surprins când am văzut că palma ei încerca să restabilească echilibrul în momentul în care am vrut să-mi impun autoritatea și superioritatea întorcându-mi încheietura peste a ei. Am rânjit în urma acțiunii ei și i-am privit zâmbetul inocent apărându-i pe buze.

"Să mergem, o să discutăm detaliile în alte împrejurări." Am anunțat indesand mâna stânga în buzunar.

"Mă duc sa-mi iau geanta mai întâi. O să-mi aducă cineva și bagajele." Se întoarse pe călcâie într-o mișcare rapidă ce-i învolbura părul și îi lăsă spatele descoperit. Am sesizat că acel top infim nu avea deloc spate, ci doar un tiv jos care se unea cu partea din față. Dar ce mi-a atras atenția cu adevărat a fost faptul că nu purta un sutien.

Vrei să-mi spui ca sânii ei arătau atât de bine fără sutien? Poate are silicoane sau poate mama natură a fost extrem de darnică cu ea.

Se duse repede să-și procure geanta și s-a întors însoțită de un tip al cărui nume nu-l știam și nici nu-mi doream neapărat să-l aflu, dar atâta vreme cât ne ajuta cu bagajele și nu freca menta holbându-se la fundul ei era totul în regulă.

"Sunt gata. Mergem?" Mă privi și își ținu geanta atârnată în mana dreaptă, într-un stil nu foarte abordat de femei în general.

"Mașina mea e afară." Am anunțat și am luat-o înainte pe scări.

Ajuns în fata mașinii mi-am verificat repede ceasul și am văzut ca indica 7:43. O dată ce bagajele au fost în mașină, i-am deschis portiera ca un adevărat gentleman și am intrat și eu în mașină.

Își puse centura și își trecut degetele prin buclele întunecate. Niciunul dintre noi nu scotea niciun cuvânt și ma așteptăm la altă reacție din partea ei, să fiu sincer. Nu a spus nimic legat de faptul că acum ne aflam într-un Jaguar negru care a fost al dracului de scump și pare chiar indiferentă. Și de asemenea, nici nu pare să mă recunoască sau să fi auzit de mine, lucru care nu cred că este atât de rău până la urma urmei.

"Unde o să mergem acum?" Sparse tăcerea într-un final, dar fără să mă priveasca.

"La mine acasă!" Am zis degajat și doar aprobă scurt din cap.

"Locuiești departe?"

"Beverly Hills!"

"O să-"

"Nu ai vrea să aștepți puțin să ajungem acasă? Și promit că facem tot ce vrei tu atunci." Oferta mea ieși cu un mic rânjet și mă fulgeră rapid cu privirea, dar nu mai comentănimic.

Restul drumului a fost desigur extrem de tăcut și aproape straniu. Sunt în mașină cu o străină care urmează să fie mama copilului meu, o femeie despre care nu știu mai nimic.

Mommy | H.S.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz