Cuvinte premergatoare

1.4K 162 7
                                    

Harry,

Am reușit să găsesc o adresare după minute bune de cugetare. Știu ce gândești! "Cât de greu poate fi să atunci un cuvânt acolo?!", dar nu mi-am putut da seama cum să o fac. Unei persoane mai bătrâne, m-as fi adresat cu "Domnule/Doamnă", dar cu tine cum ar fi trebuit s-o fac? Poate ar fi trebuit să încep cu "Partenere,". Și deși nu ti-am spus niciodată, primul lucru care m-a enervat la tine a fost faptul ca ai numit toată legatura asta dintre noi o "afacere".
Încă nu am aflat ce simtem noi doi, deci sunt nevoită să ma adresez intr-un mod cat se poate de vag.
Vezi colțul îndoit al paginii? Desfa-l acum si spune-mi ca nu am talent nici cât un copil de grădiniță. Sper ca măcar ai zambit văzând desenul și da, sunt niște piciorușe.
Știi bine de ce le-am pus acolo și sper să nu-mi dezamăgesc copilul când o să vadă ce mamă netalentată are. O să se mândrească cu tine destul oricum. Mai știi ce scrie pe tricoul ala, nu?
Am fost... Încă nu știu ce am fost. M-am bucurat de sarcină, dar tu? Încă analizez chipul tău în mintea mea și nu-mi iese nimic. De ce nu pot sa-i dau de cap?
Mă urăsc pentru ca dau dovadă de aceeași vesnica lipsă de curaj și nu o sa-ti cer să te explici. Nu o să o fac niciodată.
Nu ai de unde să știi toate lucrurile care zăbovesc în capul meu, dar poate o să lași garda jos și o să scapi niște informații fără să vrei. Nu acum, dar mai târziu.
Mai târziu...


Juliet

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now