Explicatii

1K 110 90
                                    

ATENȚIE!
Acest capitol cu explicații a fost postat înainte sa public capitol 43 (6:46) al cărții. Nu știu de ce nu-l pot pune la locul lui, dar vreau sa știți ca am pus deja un capitol după anunțul făcut aici. Ordinea corecta ar fi:
Capitolul 42
Explicații
Capitolul 43

--------------------------------------------------------------


Bună, tuturor!

Voi începe ferm și prompt prin a spune că... Plouă ca naiba afară și asta mi-a trezit cumva cheful de scris. De citit, am tot continuat să citesc și să văd ce se mai întâmplă pe aici. Am citit mereu toate mesajele (mai drăguțe, mai răuțe) pe care le-am primit, dar și comentariilor la povești (din nou, mai drăguțe, mai răuțe) și cred că a cam venit timpul să dau niște explicații după doi ani în care am absentat.

Chiar au trecut doi ani de la ultimul capitol publicat la această carte și, așa cum am raspuns unora în mesajele private, am cam renunțat la ea. Dar zilele astea mi-am amintit puțin așa cât de tare mi-au plăcut unele secvențe pe care le-am scris și... Cred că îmi doresc să continui această lucrare a mea. În special acum, când sunt în vacanță. Nu am de gând să mă scuz cu facultatea sau lucruri de genul fiindcă am avut destul timp. Dacă voiam să scriu, sigur îmi făceam timp.

Așadar mă gândeam să mă reapuc de această carte și voiam să știu cam câte persoane ar mai citi. Vreau să știu acest lucru doar pentru că m-ar motiva să postez mai repede și mai des. De altfel, eu voi continua cartea, însă în ritmul meu și probabil mai mult în privat (în cazul în care nu am pentru cine să o postez public). Dacă sunt persoane care doresc să vadă continuarea poveștii dintre Juliet și Harry, vă rog lăsați un semn în comentarii.

Îmi cer scuze pentru cei care au crezut că acesta este un capitol, dar va urma unul destul de curând dacă totul merge bine.

Vă doresc o zi frumoasă în ciuda ploilor și... să ne auzim cu bine la un nou capitol, zic!

Vă pup, dragii mei!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 17, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now