A/N: Intelegerea textului

1.3K 120 13
                                    

Deeeeeeeci.

Așa cum mă așteptam, nu ați înțeles care a fost treaba cu ultima mea poistare (Cuvinte premergătoare) și sunt aici, așa cum o să fiu mereu, sa explic tot ce este de explicat. Da, sunt mereu aici și ma puteți Întreba orice, oricând nu pricepeți ceva sau aveti simple curiozități.

Ei bine, nu! Nu este finalul cărții! Nici pe departe! O dată cu apariția sarcinii lui Juliet vor apărea periodic și niște biletele pe care ea le scrie, dar nu i le arata lui Harry; cel puțin nu prea curând. Nu m-am hotărât exact la câte capitole vor apărea. Eu fac toate lucrurile spontan și nu știu ce o să se întâmple în carte.

Hotărâsem inițial să nu mă rezum la o singură carte și aș fi vrut să fie (cel puțin) două, dar asta ramane de văzut. Dar dacă decid să rămân la o singură carte, o să mai aibă capitole, peste 50 cu siguranță. Cum spuneam, chiar nu știu ce urmează.

Sper ca am lămurit toată situația și dacă există nelămuriri, întrebări, curiozități, sugestii sau mai știu eu, SUNT EXACT AICI SI O SA VA ASCULT SI O SA RASPUND!

Mulțumesc mult pentru toate voturile pe care mi le-ați dat și pentru comentarii și pentru ca îmi citiți cartea în continuare!

Va pupacesc pe toți! ♥♥♥

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now