Son Söz

1.5K 113 55
                                    




Bu son söz tabii ki de ilk kitap için. Önümüzde daha iki kitap ve Rahifel'i konu alan bir yan seri var. Şimdilik planım bu yönde ama zaman bize neler gösterir kim bilebilir. Bu elf yolculuğu benim ortaokul yıllarımda filizlendi. O zaman ilk karakterler oluştu ancak konu fazla klişe ve çocukça ilerledi. Sonra tekrar yazdım o zamanlar Çetin yoktu ve en nihayetinde Çetin'i de ekleyerek kurguyu son haline ve bence şimdilik en iyi haline getirdim.

Bu kurgumla watty2018 ödülü kazandım hem de Dünya Kuranlar kategorisinde. Diyarın her bir taşında ve canlısında fazlaca hayalgücü ve emek var. Bu sebepledir bu ödül benim için fazla anlamlı. Bu dünya benim ve orada dilediğimce at koşturabilirim.

Şu an fazla karışık şeyler hissediyorum. Duyguluyum, mutluyum ve sonunda tam anlamıyla bir şey başarmış olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

Buraya kadar, bu son satıra kadar benimle yolculuk eden tüm güzel okurlarıma hayalet olsun olmasın -sonuçta hayaletleri de severim- teşekkür ediyorum. Sizin varlığınız beni daha da yüreklendirdi. Umarım önümüzdeki kitaplarda da beni yalnız bırakmazsınız.

Sizi seviyorum sivri kulak severler ve karakterlerimi fazla özletmeyeceğimin sözünü de veriyorum.

25.04.2019

İÇİMDEKİ SİHİR (Sivri Kulak Günceleri-1) #wattys2018Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin