hoofdstuk 1

18.1K 317 79
                                    


(POV Kate)

Ik loop samen met Richelle door de stad heen. We hebben best wel veel kleding gekocht. Ik pak mijn mobiel en app mijn moeder alvast dat wij ongeveer over drie kwartier thuis zijn. "Jo Rich zullen we naar de bus halte gaan?" Vraag ik aan Richelle. " Is goed app jij je moeder of heb je dat al gedaan?" " Al gedaan." We lopen richting de bus halte  tot dat we ineens in een steegje worden geduwd. Ik slaak een gil van schrik en hoor dat Richelle ook schreeuwt. Ze krijgt een blinddoek om en een doekje voor haar mond. Alles gaat zo snel. Ze zakt langzaam weg en nu begin ik te koken van woede. " Hey schatje, ga jij ook gezellig mee? Zal je vriendin vast leuk vinden." Zegt een duidelijke mannen stem achter mij. "WIE DENK JE WEL NIET DAT JE BENT!" Schreeuw ik van woede. 

Ik word steeds bozer op die man. Hoe durft hij? Wie is het eigenlijk? 

De man schrok van mijn actie maar herstelde zich al snel en duwde/ smeet mij hard tegen de muur aan. Een kreun van pijn verliet mijn mond. Je hoorde de man weer grinniken. "Laat me gaan klootzak! Wat moet je van me?" Schreeuw ik naar hem. "Ik wil jou schatje en je houd nu je bek dicht en gaat met mij mee!" Schreeuw hij woedend. "En wat nou als ik dat niet wil?" Daag ik hem uit om tijd te rekken.

 Kom op dit valt toch wel op? Is het normaal hier dat zomaar mensen in een steegje geduwd worden en dan schreeuwen van angst. Ik dacht het is even niet he.

"Dan doen we het op een andere manier als jij zo moeilijk wil doen." Zegt hij weer kalmer. Hij pakte mijn polsen en bond die aan elkaar vast. Ik kreeg een blinddoek voor mijn ogen en tape op mij mond geplakt. Nu pas realiseerde ik dat ik in een slechte situatie ben beland. 

Wat gaat er gebeuren? Wat gaat hij met mij doen.

 Ik probeerde tegen te stribbelen maar het hielp niet. Het had geen enkel nut. Door mijn actie werd ik geslagen in mijn buik. Ik zakte in elkaar en zat op de grond. De man deed iets voor mijn neus waar ik alleen nog maar door kon inademen. Met al mijn kracht dat ik nog had probeerde  ik mij nog te verzetten, maar helaas was dat niet meer zoveel. Ik werd al wat slapper en begon zwart te zien. Ik gaf mij over en zakte nog verder op de grond. Ik voelde nog dat 2 sterke armen mij optilde en toen was ik weg. Weg van de wereld weg van iedereen op de wereld.

Ik word wakker in een trieste kamer. De muren waren zwart en de vloer was grijs. " Wie wilt nou zo'n kamer hebben. Ik bedoel niet iedereen heeft smaak voor kleding of kleuren behang of zoiets maar een kamer kan je wel wat fleuriger maken. Is dat zo moeilijk? " Mompelde ik tegen mezelf. 

Wacht ! Waar ben ik eigenlijk dit is overduidelijk niet mijn kamer. Wat is dit voor een plek? Een gevangenis. Ik heb toch niks misdaan? 

Ik probeerde terug te denken aan wat er gisteren is gebeurt alles kwam weer terug. Alle herinneringen. Waar is Richelle? Ik keek de kamer rond, maar zag nergens Richelle staan of zitten. Ik probeerde op te staan wat totaal mislukte. WTF IK ZIT VAST. WAAROM?! "RICHELLE!" Schreeuw ik de longen uit mijn lijf. "RICH WAAR BEN JE?" Met een ruk ging de deur open. Geschrokken keek ik naar de deur. Er stond een hele boze man in de deur opening. "Dus je bent wakker." concludeerde hij meer naar zichzelf dan naar mij. " No shit Sherlock" Zei ik geïrriteerd. en rolde met mijn ogen. " Hou je bek dicht" Riep hij geërgerd. " Ook lekker humeurtje vandaag." Zei ik sarcastisch tegen mijzelf maar hij hoorde het ook nog. Hij keek me nog bozer aan dan dat hij al was.

Wat is er mis met hem laat mij hier gewoon gaan met Richelle en dan is alles weer koe en kan ik weer verder met mijn leven alsjeblieft dankjewel.

 Ik keek de man nog is aan en het stoom kwam bijna uit zijn oren. Shit dit had ik waarschijnlijk niet moeten doen. Wat gaat hij nu doen? Me slaan?  

Hij komt met grote snelle passen op mij af gelopen en heft zijn hand al op om uit te halen. Hij ging op mij zitten. Ik probeerde weg te gaan maar met zo'n gewicht op je lukt dat niet en ik zit ook nog is vast. Klasse Kate je hebt weer eens geflikt. Je zit weer in de problemen. 

" Hey Nathan wat ga je eigenlijk doen met de meisje- Owwh" Een andere man liep naar binnen en midden in zijn zin stopte hij en zag dat hij mij wilde gaan slaan. Nathan stond al in de positie om mij te slaan. " Wat ben je aan het doen?" Vroeg hij duidelijk geïrriteerd. 

Is dat normaal hier geïrriteerd zijn?

" Dat zie je toch?" Antwoord Nathan droog. " Wat heeft ze gedaan om dit te krijgen?" Vroeg de man die binnen was gelopen. "Ze reageerde te fel terwijl ze haar bek moest houden." Je zag aan zijn gezicht dat hij weer wilde slaan. Ik verwachte een klap maar die kwam niet. Langzaam deed ik mijn ogen open en dat de andere man Nathans zijn arm vast had en zei dat hij van mij af moest om te kalmeren.

"Bedankt." Zeg ik zacht tegen de jongen die me geholpen had. " Ik ben Brandon trouwens. Voor als je je dat afvroeg." Zei hij en liep weg. Voor dat hij de deur uit was draaide hij zich om en schonk mij een knipoog. 

WTF wat hebben ze hier allemaal? Waar ben ik in beland? Komt die Nathan nog terug en gaat hij mij dan weer slaan?


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Hey mensjes,

het eerste hoofdstuk alweer mensjes.

Dit is gewoon het begin van mijn tweede boek. I'm zo happy now. Ik hoop dat deze net zo goed in de smaak valt mijn vorige.

Vinden jullie het hoofdstuk leuk zet het dan in de reacties en als je mijn vorige boek nog niet kent zal ik ff een kijkje gaan nemen als je romantische boeken houd.

En voor de mensen die willen weten hoe de mensen er uit zien moet je even in de reacties neerzetten Dan kan ik bij het volgende hoofdstuk er een foto boven doen voor wie die persoon hier in is.


-xxx- Meike


kidnapped by? (Voltooid)Where stories live. Discover now