hoofdstuk 18

6.6K 231 63
                                    

(POV Nathan)

En daar zitten we dan. Kate zit nu al ongeveer een uur aan die paal. Af en toe zie je haar rillen van de kou. Ze kan in ieder geval wel vechten, niet dat dat op dit moment heel handig was geweest. Ik dacht echt dat ze ontsnapt was, maar Dylan kent haar beter volgens hem zelf. Hij kent wel haar zwakke plekken, dat zie je in ieder geval. Ik heb het wel te doen met haar. Eerst zat ze bij Dylan en was er eindelijk weg toen was ze door ons ontvoerd en kwam Dylan weer in haar leven. Het leven is hard, je moet er maar mee leven. Na ongeveer anderhalf uur vertrekken de jongens en ik weer naar onze eigen kamers. Ik denk dat Kate het nog zwaarder gaat hebben nu ze dit heeft geflikt.

(POV Dylan)

Wat heeft die meid pit zeg. Dit had ik niet achter haar verwacht. Ze kan best goed vechten. Wat zou ze nog meer verschuilen? Ze zei dat ze niet zomaar een meisje was. Dat ik niet weet wat ze allemaal kan. Ik wil het eigenlijk best graag weten, maar eerst moet ze maar is leren luisteren en weten wie hier de baas is. Ik loop naar haar toe. 

Ze zit te trillen van de kou, maar het doet me niks. Toch? Ik begin toch geen medelijden met mijn slachtoffers te krijgen? 

Als ik dichterbij kom zie ik dat haar ogen zijn gesloten onder haar haar. Ik schuif het haar naar achter. Meteen schieten haar ogen open en kijken mij angstig aan. Sinds wanneer is Kate bang te krijgen? Heb ik nu echt haar zwakke plek gevonden? Dit gaat nog eens leuk worden.

Met die gedachten vorm er een grijns op mijn gezicht. Ik hurk bij haar neer. Kate drukt zich zo ver mogelijk bij me weg om ruimte te creëren. Een zachte grinnik verlaat mijn mond. Ik doe 1handboei los en pak haar pols die nu los is. Ik schuif haar een beetje van de paal af en maak haar polsen achter haar rug weer vast. Ik til haar op en zet haar op de bank. Dan loop iknaar de slaapkamer en pak een klein dekentje. Als ik de kamer in kom maakt Kate zich zo klein mogelijk.

 "Rustig." Sus ik naar haar, maar het helpt niet. Ze word steeds paniekeriger. Ik til haar op en zet haar op mijn schoot. Het dekentje leg ik over ons heen. Met mijn hand ga ik door haar lange, donkerblonde haren. Haar haar is zo zacht. Kate probeert zich los te wringen. Mijn ene arm die om haar heup zit span ik wat strakker aan dan hiervoor. "Kate word is rustig."

Kate word na wat minuten iets rustiger, maar je merkt dat ze haar omgeving goed in de gaten houdt. Ze wilt opstaan, maar ik houd haar tegen. "Je gaat niet eerder weg dan dat ik het zeg. Ik ben nog steeds de baas hier ookal wil jij daar niks van weten." Zeg ik tegen haar.

 Kate kijkt me verbaast aan en probeert nog eens op te staan. Dit keer houd ik haar dwingender vast waardoor er een rilling door haar heen gaat. Een grinnik kan ik niet laten. Kate geeft het uiteindelijk op. Je ziet dat ze bek af is. Na een tijdje zakt ze weg van moeheid. Haar hoofd rust op mijn borst. Haar ademhaling is regelmatig, dat betekent dus dat ze slaapt. Nu heb ik eindelijk meer tijd om haar te bestuderen en alles op een rijtje te zetten.

Ze doet me aan iemand denken van vroeger. Dan veel vroeger niet het gedoe van 2 jaar geleden, maar nog eerder. Dat kan toch niet? Nee dat meisje is vermist geraakt. Plots was ze weg en na een jaar gaven wij het op om haar te zoeken. Een jaar hebben we lopen zoeken naar het meisje! Ik dacht dat ze gek waren. Waarom wilde hun haar perse hebben? Ik heb het ze ook gevraagd. Ze gaven allemaal het antwoord dat ze bijzonder is of heel speciaal is, maar ook mysterieus. Ze laat niks los onder druk. Ze heeft altijd een plan b en altijd een verdedigende voorwerp bij haar. Voor dat ze mee mocht ergens heen moest ze gefouilleerd worden. Ze was een hoop werk, maar was het waard volgens hun.

Ik vroeg natuurlijk waarom. Ze legden uit dat zij hier het enige meisje was. Ze vloerde iedereen die haar maar aanraakte of iets zij over haar wat ze niet wilde. Zij kan als de besten vechten en zichzelf en anderen verdedigen als het moet. Vrijwillig doet ze het niet, alleen als er gevaar is. Dan krijgt ze een blik in haar ogen die de meeste vijanden al afschrikt. Ze kan het beste van iedereen daar schieten in welke situatie ze ook zit, ze schiet altijd raak. Ze is lenig wat heel handig is met vechten. Het kan zorgen dat ze kan vluchten of juist verdedigen. En met haar uiterlijk maakt ze haar vijand verward ( op de goede manier). Dat is alles wat ze mij vertelden. Ik vroeg naar haar uiterlijk aangezien ik na het onderuit gaan alleen haar ogen nog herinner, sinds dien heb ik haar nooit meer gezien. Mijn 'bazen/leiders wilden niks over haar uiterlijk kwijt, wat ik best balen vind. Ik wil haar vinden en weten of alles wat ze zeggen waar is. Het rare is dat die blik van het meisje van wat jaren terug precies op die van Kate lijkt.

Het zal toch niet dat Kate het is? Nee dat kan zij nooit zijn. Haar blik is wel het zelfde en als je met haar vecht kijk je haar inderdaad verbaast aan. En ze had toch altijd een stuk glas op de gekste, maar goede plekken? Nee het is waarschijnlijk gewoon toeval. Dat bestaat toch dat mensen soms dezelfde ogen hebben? Sommigen zeggen ook dat de ogen bij iedereen anders is en niemand de zelfde heeft als een ander. Iets unieks. Iets wat niemand anders kan hebben dan jij. Maar dat zou betekenen dat Kate daar was. Dat kan ik niet voorstellen. Een meisje zoals Kate overleefd het daar niet. Ze heeft wel gezegd dat ik niet weet wat ze allemaal kan en dat ze niet zomaar een meisje is. Zou dat iets met elkaar te maken hebben. Ze schreeuwde laats wel iets over dat ze niet wilde schieten zonder reden of gevaar. Ach ik ben nu te moe om er over na te denken eventueel vraag ik Kate er naar. Of vraag dingen die iets met vroeger te maken hebben en zij het niet door heeft als ze per ongeluk iets loslaat.

Ik sta op en loop met Kate in mijn armen naar de slaapkamer. Ik leg haar neer en doe haar kleren uit. Het boeit me niet of ze dit toestaan ik heb haar zo toch al vaker zo gezien. Ze is mooi. Wow wacht zo moet ik niet denken. Ze is gewoon opnieuw het slachtoffer en dit keer ontsnapt ze niet. Ze had het verdomme net opgegeven toen de politie haar kwam redden! 

Ik doe haar broek en shirt uit en pak een shirt van mij. Het is net een pyjama voor haar. Staat haar best schattig. Ik sla tegen mijn voorhoofd en schud met mijn hoofd op me gedachtes weg te krijgen. Ik doe de dekens over ons heen als ik mijzelf ook heb omgekleed en leg een arm om haar heup. Ik druk haar tegen mij aan en sluit mijn ogen. Dit heb ik stiekem wel gemist. zegt een stemmetje in mijn hoofd. Ik schud mijn hoofd weer. Ik druk Kate steviger tegen mij aan alsof ze zo kan wegvliegen en kan ontsnappen.  

Ze is een stuk makkelijker als ze slaapt. Dan is ze tenminste niet zo fel. Een glimlach vorm op mijn lippen aan de gedachten over Kate en zo val ik in slaap.


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Hey mensjes,

Ik had nog een vraagje voor jullie, eigenlijk 2.

Vraagje 1: Vinden jullie de kaft nog wel leuk of willen jullie een andere, want dan wil ik wel graag een andere maken. Door de kaft vinden mensen namelijk ook je boek. Het is een totaal plaatje vind ik. Dus veranderen of niet?

Vraagje 2: Hoe vinden jullie het boek tot nu toe. Aan de lezers kan ik wel wat zien, maar ik wil het graag weten. Ik vind het namelijk leuk dat ik met mijn boeken andere mensen kan inspireren en blij kan maken. Af en toe heb ik ook wel een reactie van mensen die mijn boek lezen en zeggen dat die top is. Als ik dat dan heb gelezen is mijn hele dag weer goed en schrijf ik met plezier verder, omdat ik weet dat jullie het leuk vinden. Zelf word ik er ook heel blij van en meestal krijg ik dan op 1 of andere reden meer inspiratie om een hoofdstuk te schrijven. En dan ben ik zo vrolijk en plaats af en toe ene extra hoofdstuk als ik tijd heb. Dus wat vinden jullie hiervan? Vertel het in de comments of laat het zien door een stem!

Zie julliee later ly allemaal !!!

-xxx- Zoeloe_shadow

Ps: Mensen die mijn boek hebben gelezen of aan het lezen zijn, zijn door mij gesnipperd geraakt om een boek te gaan schrijven. Dat vind ik echt super leuk! Dat was eigenlijk ook wel een beetje mijn doel. Zorgen dat mensen je boek leuk vinden en er van genieten en of ook een boek willen schrijven. (Als je dat wilt tenminste sommigen zijn er niet echt het typ voor en willen het niet.) Als je zelf ook een boek schrijft zet het even in de reacties. Ik vind het namelijk leuk om de boeken van mijn lezers te lezen. :)

Ja ik heb echt een boekenwurm. Naast het schrijven van boeken lees ik er ook super veel. Ik heb er nu 97 boeken in mijn bibliotheek staan waarvan ik er 95 heb gelezen. Met de andere 2 ben ik bezig om te lezen die ook al bijna uit zijn. Noem me maar een boeken wurm, het boeit me niet ik ben er dol op. Ik ben er trots op. Vroeger wilde ik nooit een boek aanraken en door Wattpad ben ik er niet meer vanaf te houden. in een week lees ik er wel 3 uit tenzij ik het druk heb met leren. Wat ik eigenlijk amper doe, maar dat doet er niet toe. :)

kidnapped by? (Voltooid)Kde žijí příběhy. Začni objevovat