hoofdstuk 2

10.5K 296 59
                                    

(POV Kate) 

Ik ben hier nu ongeveer 1 week in ieder geval zo voelt het wel. Ik heb Richelle nog steeds niet gezien. De jongens die hier waren ook niet er kwam altijd wel iemand die mij eten en drinken bracht en dat was het wel zo'n beetje. Waar heb ik dit leven aan verdiend?  

Ik schrik uit mijn gedachten, omdat de deur open gaat. Inmiddels ben ik niet meer vastgebonden, dus ik maak mij zo klein mogelijk en druk mijzelf het hoekje in.  

"Hey daar is de kleine meid weer." Hoor ik een redelijk bekende stem zeggen.  Dat is vast Nathan. Ik ga nu niet opkijken want dan kan hij zien dat ik bang ben. "Waarom zit je in het hoekje gepropt er is genoeg plek." Vroeg hij amuserend met een hintje bespot erin. " Denk maar niet dat ik in jou flauwe grapjes ga trappen klootzak!" Zeg ik gelijk geërgerd door zijn aanwezigheid.  "Dus het kleine meisje heeft een grote mond. Interessant." Ik hoor voetstappen op mij afkomen. Ik voel 2 sterke handen om mijn heupen en word naar achteren getrokken. Ik slaak een gil wat Nathan alleen maar doet grinniken. Ik beweeg alle kanten op zodat hij me los laat, maar zijn greep word alleen maar harder. " Ben je ook zo wild in bed?" Vraagt hij alsof het normaal is voor mij. "Ik hoop het namelijk wel. Zal leuk worden."

  Wat denkt hij wel niet. Dat ik met hem in bed ga? Wat een gek! Gadverdamme!

Hij tilt mij op richting het bed en zet mij op zijn schoot. Ik wil van zijn schoot af maar hij slaat zijn armen weer om mij heen en drukt zich dicht tegen hem aan.  Hij begint kusjes te geven in mijn nek en gaat langzaam omhoog. Als hij vlakbij mijn lippen is ga ik iets meer naar achter zodat hij er niet meer bij kan. Ik druk mijn handen op zijn borst om hem daar te houden. Er komt een grijns op zijn gezicht wat niks goed betekend. Hij laat mij los en daardoor val ik op de grond. Ik sta snel weer om en ren richting de deur die hij nog open had maar hij was sneller bij de deur waardoor ik tegen hem aan knalde.  "Dacht het even niet he schatje." Zei hij koel. Hij pakte mij weer vast met 1 arm om mij heen die mij nog harder tegen hem aan drukte. Met de andere hand deed hij de deur dicht met een sleutel en schoof de sleutel onder de deur naar de andere kant. Fijn nu zit ik op gesloten met deze sukkel. Hij tilt mij weer op en in plaats van zijn schoot te voelen word ik op bed gelegd. WOW wacht wat gaat hij doen? Hij gaat mij toch niet?  Bij die gedachte slik ik al.

 Hij gaat boven mij hangen en zo kan ik dus niet meer weg. Hij geeft weer kusjes in mijn nek en gaat langzaam omhoog. Als hij weer vlakbij mijn lippen komt kijk ik met een snelle beweging naar de andere kant waardoor hij mijn wang nu kust. Het is wel beter dan mijn mond maar alsnog ranzig.  Hij pakt met 1 hand mijn kin en duwt die ruw weer naar zijn gezicht toe. Hij kust mij en ik ben verstijft. Verstijft van angst. Alsjeblieft zeg dat dit snel stopt.

 Hij vraagt om toestemming om zijn tong over mijn lippen te gaan maar ik houd mijn lippen stijf op elkaar. Hij vraagt het nog een keer maar dit keer iets dwingender. Nog steeds houd ik ze stijf op elkaar. Hij gaat met 1 hand langs mijn lichaam naar beneden. Ik slik een keer en blijkbaar heeft hij dat ook gemerkt want hij grijnst tegen mijn lippen aan. Als hij bij mijn kont is knijpt hij er hard in. Er slaakt een piepje uit mijn mond waardoor die een stukje open gaat hij glipt zijn tong in mijn mond. Ik probeer hem weg te duwen maar hij drukt zijn lichaam alleen maar harden tegen het mijne aan. Na ongeveer 2 minuten wat wel een uur leek laat hij weer los voor een adem pauze. Hij wilt weer beginnen. Hij begint weer bij mijn nek maar dit keer aan de andere kant.  " Alsjeblieft stop." Zeg ik zacht je hoort de angst in mijn stem er verlaat een traan uit mijn ooghoek.

 Hij grijnst en gaat van mij af. " Voor deze keer schatje volgende keer heb ik geen medelijden met je als je tegen stribbelt en denkt dat je tegen mij op kan." Hij verlaat de kamer. Tot mijn verbazing is de deur ineens niet meer op slot. Iemand heeft hem vast opengemaakt net. De deur gaat dicht en ik begin zachtjes te snikken hopend dat niemand mij hoort en hier heen komt.


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

hey,

Eigenlijk zal er vandaag geen update zijn maar ik had toch zin om een nieuw hoofdstukje te plaatsen voor jullie. Ik hoop dat mijn lezers wel wat toeneemt want met vergeleken mijn ander boek is dat heel weinig. 

Met het eerste boek is er nu per dan minimaal 500 per dag bij en bij deze was dat maar 4. Opzicht snap ik het wel aangezien dit boek pas net 1 dag uit is en nu dus niet bekend is. Ik hoop dat het meer word.


-xxx- Meike


kidnapped by? (Voltooid)Where stories live. Discover now