dankwooord

4.6K 115 93
                                    


*Als jullie  alleen meer willen weten over de komende boeken lees dan het einde.*

Hey lezertjes,

Ik zal hier niet zo'n groot verhaal van maken. 

Stiekem ben ik wel trots op dit verhaal. Ik wist niet dat jullie mijn boek zo'n succes vonden. Ik krijg nog steeds berichtjes dat het een super boek is. Ik ben er heel blij mee om te horen. Ik heb in dit boek veel tijd besteed en zo snel mogelijk hoofdstukken geschreven.

 Ik las heel veel boeken en wilde eigenlijk een boek met onderwerp: Ontvoerd. Maar al die boeken die je dan vond waren of ontvoerd door one direction bijvoorbeeld. Ik zelf ben daar niet zo fan van. Ik wil mijn personages zelf inbeelden. Iedereen heeft een ander persoon die knap is bijvoorbeeld. 

Nou ik dwaal af van wat ik wilde zeggen, maar in ieder geval, ik wilde een boek die met ontvoeringen te maken had, dus besloot ik die zelf maar te gaan schrijven. Alle punten die ik in een verhaal zou willen lezen heb ik nu zelf geschreven. 

Het boek werd zo goed ontvangen door jullie lezers, en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik vind het leuk als ik mensen inspireer om ook zelf boeken te schrijven. 

Als jullie de mededelingen hebben gelezen onder de hoofdstukken moesten jullie dat allang weten ;) 

Ik wil jullie lezertjes dan ook heel erg bedanken voor de steun die jullie mij gaven. Julie waren zo enthousiast over het boek dat ik er gewoon zo blij van werd, dus ik schreef dan ook snel verder en zette snel hoofdstukken online. 

Als jij ook  een schrijver bent die dit lees weet je wel hoe moeilijk het af en toe is en dan is de steun en de enthousiasme van de lezers heel goed. 

Maar genoeg bedankt, ik snap dat jullie lezers dat niet zo heel interessant vinden. 

We gaan het nu over de komende boeken hebben. Ik wil natuurlijk na dit boek nog 1 schrijven. Ik weet alleen niet welke ik als eerst wil doen. Ik weet niet of jullie het al weten, maar ik wil een deel 2 maken van Kidnapped by? Maar ik wil niet gelijk een deel 2. Ik wil eigenlijk eerst nog een ander verhaal ervoor schrijven, en pas later een deel 2. Zo kan ik veel inspiratie opbouwen. Ik wil namelijk niet dat het 2e deel dan slechter word (Wat vaak gebeurt in een deel 2) 

Ik zet Kidnapped by? Deel 2 er ook gewoon bij maar jullie mogen een boek kiezen die jullie hierna als  eerst willen. (behalve Kidnapped by? deel 2. 

Ik zet ook de categorie war hij tussen hoort er achter.


Hier zijn de boeken die er aan komen:

1: Mensenhandel (Romantiek)

2: The badboy. (Romantiek)

3: The vampire want's me?  (vampier)

4: The secret girl.   (mysterie/triller) *Ben ik nu mee bezig*

5:  She is a spy?  (actie)

6: Kidnapped by? Deel 2  (Romantiek) 


(Niet alle boeken hebben de originele titel. zoals nummer 1 en 2. Die titel ga ik nog aanpassen  maar zo weten jullie waar het over gaat) 

Zeg in de reacties die jij het liefst eerst zou willen lezen. Zoals jullie zien zien jullie veel Romantiek. dat is nou eenmaal mijn categorie waar ik het meeste inspiratie in heb. 


Ik houd van jullie ;)

-xxx- zoeloe_shadow 

kidnapped by? (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu