Mijn nieuwe boek!

3.6K 76 22
                                    

Hey lezertjes,

Ik wou even mededelen dat vanaf morgen (15 april 2016)  mijn 3e boek online komt. 

Ik heb voor het boek ' The secret girl' gekozen. Ik had daar het meeste inspiratie voor. Na dat boek komt het tweede deel van 'Kidnapped by?' online als ik er genoeg inspiratie voor heb. Voor mij is het best moeilijk om een 2e deel te maken, aangezien ik bijna al mij inspiratie in het 1e deel heb gestopt. Maar genoeg over dat boek het gaat nu over mijn 3e boek die er aan komt. 


Hier is een voorstukje van: The secret girl. 

Hoi ik ben Skyler, ik ben een 17 jarig meisje. Mijn vader is overleden aan een vliegtuig ongeluk. Mijn moeder heeft het zwaar gehad, Ze zat aan de drugs en drank. Toen het een tijd goed ging heeft ze een vriend gevonden. Ik kreeg al snel een stief vader en stiefbroer. 

Na een tijdje werd er een aanslag gepleegd op mijn stiefvaders 'bedrijf'.Hij bleek een wapenhandelaar te zijn, waar ik en mijn moeder te laat achter kwamen. Mijn stiefvader en mijn moeder werden neergeschoten door iemand die wapens wilde. Nog voor ik ook werd neergeschoten had Jack mij meegenomen. Sindsdien is mijn hele leven veranderd, het is een regelrechte ramp geworden. Wil je meer weten over mijn leven? 

*Einde voorstukje*


Ik hoop dat jullie dat boek ook leuk gaan vinden en dat het net zo goed in de smaak valt als mijn boek hiervoor. Natuurlijk wordt niet elk boek het zelfde geschreven. Ik ga er ook  niet vanuit dat mijn nieuwe beter word dat dit boek. ( Kidnappend by? ) maar ik ga er het beste van maken. Het is ook mijn 1e boek die niet met categorie 'romantiek' is. 

Ik hou van jullie. En al jullie mijn nieuwe boek gaan lezen wens ik jullie veel lees plezier. Ik probeer om 3x in de week een hoofdstuk te publiceren. Het kan later ook 2x per week worden, maar dat zie ik dan wel. 

Hij komt ongeveer om half 1 online voor de mensen die dat willen weten. :)


-xxx- zoeloe_shadow

PS Als je hem niet kan vinden op de naam moet je het even via mijn profiel doen. Bij dit boek en mijn boek daarvoor kon je hem pas na een week op zoeken. Dus als je hem niet kan vinden met de naam, ga dan naar mijn profiel en daar staat:  boeken door zoeloe_shadow. In die lijst zal je hem vast wel vinden. 

bye bye misschien tot het volgende boek. 

kidnapped by? (Voltooid)Where stories live. Discover now