Kidnapped by? Deel 2!

3.8K 82 5
                                    

Eindelijk mensen,

Deel 2 van Kidnapped by komt.Ik weet dat jullie er lang moesten wachten. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden. 

Je kunt hem vinden op mijn account, dus als je hem wilt lezen kun je naar mijn account gaan. 

Ik hoop dat jullie het boek net zo leuk gaan vinden als dit boek. Jullie waren namelijk allemaal heel erg positief over dit boek. Ik heb al een cover gemaakt voor het boek. Ik hoop dat jullie die ook leuk vinden.

hier is alvast het voorproefje: 

Let op! Dit is deel 2 van: Kidnapped by?

*Stukje uit het boek*

"Ik zal aan je denken!" Roept Max nog. Ik schud lachend mijn hoofd en sluit zacht de deur. Ik hoop niet dat we iemand wakker hebben gemaakt. Ik loop naar de woonkamer toe en doe het licht aan. Als het ligt aan is slaak ik een geschrokken gil.

Wil je weten waarom ik zo erg schrok? Nee het is niet Caine in een Halloween pak. Er ligt hier een half naakte jongen op de bank en ik heb geen idee wie het is. De jongen kijkt mij geschrokken aan , maar hij grijnst al snel als hij mij naar hem ziet kijken. Ik bedek snel mijn ogen door mijn handen voor mijn ogen te doen.

"Als ik een half naakte jongen had willen zien vroeg ik dat wel aan Max" Mompel ik.

*Einde stukje uit het verhaal*

Kate haar leven loopt weer een beetje op rolletjes. Ze heeft vrienden gemaakt, woont op kamers en heeft een simpele baan. Je zou zeggen een normaal leven, maar Kate haar leven zou nooit meer normaal kunnen zijn na haar verleden. Wat zou als ze plots weer mensen ziet die er eigenlijk niet. Hallucineert? Dat ze gek wordt? Dylan die plots vrij is. Kate is daar heel erg blij mee natuurlijk, maar wat als hij niet veranderd is zoals hij zegt of zij denkt? Wat als er weer erge dingen gebeuren als hij terug komt in haar leven? Is de liefde er nog wel van de jaren er voor? Voelt ze niet iets voor een ander en wat nou als plots een bekend iemand te voorschijn komt die ze hoopte nooit meer te zien en wenste dat hij dood was?

Allemaaal drama dus. Wil je het verder weten? Lees het verhaal dan van Kate. 

De cover: 

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Als jullie het boek gaan lezen wens ik jullie veel lees plezier.

-xxx- zoeloe_shadow

kidnapped by? (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu