hoofdstuk 37

5.4K 204 30
                                    

( POV Nathan )

Ik had haar bijna, maar natuurlijk heeft Kate net genoeg kracht om mij tegen te kunnen. Ik moet en zal haar krijgen. Ze is te lekker om door iemand anders gebruikt te worden. Gelukkig is ze bang en kwetsbaar als ze bij Dylan is, daar kan ik gebruik van maken om haar 'reder' te zijn.

Ik kom onderweg richting mijn kamer Dylan en Drake tegen. "Hey." groet ik. "Hey, wat deed je bij mijn kamer?" Vraagt Dylan verbaast. "Kate.' Zeg ik met een grote grijns en loop gewoon door. Ik zie nog net Dylans zijn gezicht geschrokken weg trekken. Heb ik iets verkeerd gezegd? Hij wilt haar zelf ook gebruiken dan mag ik het ook. Denk ik sluw.

( POV Dylan )

Wat deed hij bij Kate? Hij heeft haar toch niet.....? Nee vast niet, dan hoorde ik Kate wel gillen of had Nathan nu een blauw oog moeten hebben, zijn wang was wel een beetje rood. Ik ben de enige die zij niet durft te slaan wegens zelfverdediging.

Ik loop snel richting onze kamer met Drake op mijn hielen. "Gast wat is er aan de hand?" Vraagt hij verbaast. "Als hij Kate heeft gebruikt is hij zo kapot. Ik zag wel hoe hij grijnsde. In zijn ogen zag je maar èèn emotie vliegen en dat is lust." Zeg ik vol woede.

 "Hoe bedoel je gebruikt?" Ik draai mij om met een blik wat alles duidelijk maakt. "Hij doet dat vast niet." Verdedigd Drake hem. "Oh nee? Toen Kate Nathan had vast gehouden, toen zij ontsnapt was heeft hij mooi gebruik van gemaakt door met haar te zoenen en weet ik veel wat nog meer. Nathan gebruikt haar als ze zwak is, dan kan ze niet tegenwerken. Kate heeft niet genoeg kracht om goed tegen te werken. Kate is dan net te zwak. Ze kan er wel voor zorgen dat het langer duurt, maar uiteindelijk komt het er op neer dat Nathan gaat winnen. " Er komt steeds meer woede in mij op. Ik ren inmiddels ren ik naar de kamer toe. Als ik binnen kom zie ik Kate nergens.

Misschien in de slaap kamer? Ik loop er heen en tref Kate snikkend op de grond. NATHAN! Ik maak hem zo kapot! Kate merkt dat er iemand is gekomen en kijkt geschrokken op.

 "Wat is er gebeurt?" vraag ik haar bezorgt. Ik weet wel wat er gebeurt is, maar meestal vraag je het nog anders lijk ik net haar stalker. Ja het klopt, ik ben bezorgt. Altijd al geweest als zij bij mij was. De jaren in de cel hebben mij wel veranderd.

Ik ga naast haar zitten en sla een arm om haar heen. Kate schuift gelijk 3 meter van mij af en kijkt mij bang aan. Nathan heeft haar echt wat aan gedaan. Ik weet het nu zeker. Normaal had Kate nu wel geschreeuwd of überhaupt geslagen.

"Nathan?" Vraag ik haar vol walging in mijn stem. Ze knikt voorzichtig 'ja'. Ik sla boos tegen de muur, waardoor Kate een klein gilletje slaakt. Kate is opgestaan en staat nu bang in het hoekje. Ik loop naar haar toe en til haar in bruidsstijl op ( Èèn arm bij haar rug en èèn bij haar knieholtes.) Kate wringt alle kanten op, zodat ik haar niet kan houden. Ik versterk mijn hou vast en druk haar dichter tegen mij aan. Ik loop met haar richting het bed. In Kate haar ogen zie je alleen maar angst en paniek. 

Waar is de zelfverzekerde Kate gebleven? Die nergens bang voor was? Heb ik echt haar leven zo verknald? Of is Nathan daar ook schuldig aan? Ik heb haar wel mishandeld.

Ik leg haar in het bed. Kate wilt er gelijk weer uit, maar ik houd haar tegen door haar arm te pakken. Ze kijkt mij bang aan. Ik duw haar op het bed zodat ze nu ligt. Ik doe de dekens over haar heen. "Kate ik doe je niks. Ik help je. Het klinkt vreemd maar ik probeer je gewoon te helpen. Dit is nog niks met vergeleken de andere. Ik wil niet dat je me ziet zoals vroeger. Ik kan en ben ook veranderd." Met die worden laat ik Kate alleen en ga opzoek naar Nathan.

Hij is verdomme nu echt te ver gegaan. Ik heb zo vaak tegen hem gezegd dat hij met de poten van Kate af moet blijven en toch doet hij het.

Ik loop naar Nathan's zijn kamer en klop kalm aan. Niet dat ik kalm ben, maar alsnog. "Hey wat is er" Zeg Nathan als hij de deur open had gedaan. Ik loop langs hem naar binnen en ga op de bank zitten. Ik hoor wat gesnik uit een kamer komen. Ik loop er heen en zie dat Jo alleen maar ondergoed aan heeft. 

Kate was vandaag dus niet de enige. Ik weet wel dat hij er een soort van verslaafd aan is, maar je kunt je ook onder controle houden. Jo kijkt geschrokken op en maakt haar zo klein mogelijk.

"Rustig Jo, ik doe je niks en waarschijnlijk Nathan ook niet meer." Stel ik haar gerust. Ze knikt en ik loop weer naar de woonkamer.

Nathan komt net de keuken uit gelopen. "Biertje?" Vraagt hij terwijl hij bier omhoog houd. Ik knik als bevestiging. Nathan gooit er èèn in mijn richting en ik vang het blikje behendig uit de lucht.

"Waar wilde je over praten gast?" Vraagt Nathan. "Wat heb je bij Kate gedaan?" Zeg ik met ingehouden woede. Nathan ziet dat ik langzamerhand gefrustreerd en boos word. "Jo gast rustig." zegt Nathan nog. "Ik doe niet rustig voor dat jij verteld wat je bij Kate hebt gedaan!" Schreeuw ik naar hem. "Gebruikt." Antwoord hij simpel alsof het niks is. In zijn blik zie je dat hij terug denkt aan toen. Hij krijgt een grote grijns op zijn gezicht. "Klootzak!" Sis ik naar hem.

Ik sta op en loop richting Nathan toe. Voor ik het weet heb ik hem al geslagen. Hij valt op de grond en je ziet dat zijn wang al rood word. Ik sla hem nog een keer en trap hem tegen zijn hoofd. Ik zie een straaltje bloed lopen en houd dan op. "Laat dit een waarschuwing zijn." Sis ik hem. "Je laat verdomme Kate met rust en blijft van haar af! Begrepen!" Nathan knikt. Ik laat hem gewoon liggen terwijl hij kermend van de pijn op de grond ligt.

Nog een keer en ik schiet hem persoonlijk neer!


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Hey voor jullie even een extra hoofdstukje, omdat jullie het zo graag willen. Zelf wil ik het ook altijd dus snap ik wat dat jullie echt zo graag willen ;)


Ik hoop dat jullie dit stukje leuk vonden.

-xxx- Zoeloe_shadow

kidnapped by? (Voltooid)Where stories live. Discover now