hoofdstuk 3

9.4K 277 24
                                    

(POV Kate)

Waarom overkomt mij dit? Waarom ben ik hier? Waar is Richellle gebleven? Wat willen ze van mij?  Al die vragen spoken telkens in mijn hoofd. Ik begin gewoon gek te worden hier. Ik heb in al die tijd maar voor mij uit gestaard. Zou iemand mij komen zoeken? Mij missen?  

Ik word uit mijn gedachten gehaald door de deur die me een vaart open word gegooid. Van schrik val ik van het bed waar ik op zat. "Jij bent ook echt een sukkel he" vraagt Nathan die binnen is gekomen. "Vind jij dit grappig?" Vraag ik nep beledigend. "Dat zie je toch of ben je blind?" "Liever blind dan jou te hoeven zien." Kaats ik terug wat ik beter niet had moeten doen denk ik.  Hij komt boos op mij af en ik kruip in het hoekje en probeer mij zo klein mogelijk te maken. "Nou laat ook maar." Zegt Nathan al wat rustiger. 

Heeft hij op vliegers of zo? Waarom overkomt mij dit ooit? 

"Hier is je eten." Hij is echt raar zeg. Hoe komt hi ooit op deze wereld.  Ik eet zo langzaam mogelijk mijn  eten op. 

De deur word weer opengedaan en ik kijk wie er nu weer staat. Ik begin echt chagrijnig te worden van al deze mensen zeg. Ik zie dit keer Nick in de deur opening staan. " Wat moeten jullie nu weer van me?" Vraag ik chagrijnig. "Is het wel zo slim om dat te zeggen?" Zegt hij op een vreselijke toon. "Geef mij is een keer wat ik leuk vind of breng me dan hoog uit 1 keer naar Richelle toe." Ik blijf gewoon koppig doorgaan het is namelijk niet Nathan die zal ik nooit zo uitlokken.  "Is goed." Zegt Nick ineens. " Mag ik alsjeblieft naar- Wacht wat?" vraag ik verward. "Ja je mag naar Richelle voor 1 keer." Ik wilde gaan vragen of hun stemming wisselingen hebben, maar misschien mag ik dan niet meer naar Richelle toe. "Kom je nog of blijf je voor je uitstaren als een zak aardappelen?" Ik knik als bevestiging en sta op. Voor de zekerheid  word ik vast gebonden aan mij polsen, omdat Nick anders gestraft word denk ik en ik ook. 

 Ik word naar een andere kamer gebracht best wel ver van de mijne. Onderweg ving ik nog grijnzende blikken van Nathan, Brandon en nog wat jongens die ik niet ken. In hun ogen zie je heel veel lust. Ben ik is blij dat ik hun niet ken.  Nick loopt gewoon door alsof zij er niet staan en heeft een hand bij mijn heup. Deze keer laat ik hem, maar de volgende keer krijgt hij een trap. Nathan keek nog best verward. Waarschijnlijk dacht hij dat ik het had opgegeven en hun de baas liet zijn maar nee zo'n watje ben ik niet. Inmiddels zijn we al bij de deur van Richelle haar kamer. Als de deur open is kijk ik verschrikt naar binnen. Het klopt Richelle is hier maar of dat nou zo leuk was weet ik niet zeker. Ik ren snel de kamer in en hoor de deur achter mij dicht gaan met een slot. Richelle had een blinddoek om en je zag dat al haar spieren aanspande toen ze de deur open hoorde gaan. Ze lag met alleen maar ondergoed op bed.

Zelfs ik heb nog een betere kamer dan dit. Zal dat een reden hebben? Nee kop er bij Kate het draait nu even niet om jou maar om je beste vriendin.

Ik ga naast haar op het bed zitten. " Ga weg klootzak ik hoef je hier niet flikker lekker een eind op naar weet ik veel waar!" Schreeuwt Richelle. "Richelle?" Richelle ontspand zich gelijk als ze mijn stem heeft gehoord. Ik doe de blinddoek af en maak haar los van het bed. Ik geef haar een grote knuffel en we barsten allebei in tranen uit. "Ik heb je zo gemist." Krijg ik nog net uit tussen het huilen door. "Ik jou ook." 


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Kate en Richelle zijn weer bij elkaar maar voor hoelang?

Wat zou er allemaal met haar zijn gebeurt? 

kidnapped by? (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu