hoofdstuk 10

7.6K 256 29
                                    

(POV Nathan)

Ja waarom ben ik opeens zo lief voor haar? Zelf begrijp ik die vraag ook niet en kan hem niet beantwoorden. Sinds dat incident met Dylan was ik zo boos een bezorgd. Ik voelde ook een raar gevoel in mijn buik toen Dylan haar vast had. Wat zou dat betekenen? Jaloers? Nee ik ben nooit jaloers. Waarom zou ik ook? Doe normaal gast wat bezielt mij.

We liepen naar de keuken toe en ik had mijn arm om haar heen. Dit voelt fijn. Ik vond een stukje blote huid en streelde er met mijn duim over. Kate rilde kort, maar bleef gewoon door lopen. 

Vindt ze dit fijn? Dit heb ik nog nooit met haar mee gemaakt. Ik wil eigenlijk wel haar verleden weten. Wat er allemaal met haar en Dylan is gebeurt. Waardoor die sneeën komen. En het belangrijks waarom ze zo beschermend is voor haar zelf en niemand meer toelaat in haar persoonlijke ruimte. Wie die betreed moet de consequenties ondergaan en dat wil je niet met haar mee maken. Ik heb ook nog met Richelle er over gepraat wat er allemaal is gebeurt, maar van haar moet ik het Kate zelf vragen en als ze begint te schreeuwen en paniekerig wordt, gelijk bij haar weg en met rust laten anders word het nog erger.

Als we in de keuken aankomen pak ik boter, melk en eieren uit de koelkast. Uit het kastje haal ik nog wat bloem en suiker. 

Dit gaat ze vast lekker vinden. Waarom doe ik dit ? Ik ben nog nooit zo aardig geweest tegen meisjes , behalve Roos. Roos was mijn vroegere vriendin na dat we 2 jaar verkering hadden zag ik haar in bed met mijn broer. MIJN VERDOMDE BROER!. Rustig Nathan het is allemaal gebeurt en je bent nu zo. 

" Kate ga jij in de woonkamer zitten?" Vraag ik beleefd. "Euhm.... okey...?" 

Zij is blijkbaar ook verast over hoe ik opeens zo aardig ben. Ik zorg er gewoon voor dat ik niet met een mager meisje naar bed ga en als mijn vrienden komen dat ze er wel lekker uit ziet. Niet dat ze nu niet lekker is, maar kom op je ziet letterlijk haar ribben. Het is grotendeels ook haar eigen schuld, want als we eten brachten smeet ze het aan de kant of één van mijn vrienden zat onder het eten. Hopen dat ze dit lekker gaat vinden. 

Ik doe alle ingrediënten in een kom en mix het. Ik verwarm de over en stop het er in. Als ik in de woonkamer kom zie ik dat Kate gespannen op haar stoel zit. Als ik tegen over haar kijk zie ik al waarom. Dylan zit voor haar en wilt dichter bij komen.

"He Kate ga je mee naar boven." Ze kijkt van schrik naar achter en kijkt dan opgelucht. Ze wilt opstaan, maar Dylan houd haar tegen. Ik voel weer een steek in mijn buik. Wat is dat voor een kut gevoel, hopen dat het snel weer weg is.

 "Je komt hier niet mee weg." Hoor ik Dylan zeggen. "Laat me met rust." Zegt Kate, maar zo overtuigend klinkt het niet. Ik denk dat Kate het niet heel lang meer vol gaat houden. 

"Wat zei je?" Vroeg Dylan met een dringende blik. Kate slikte hoorbaar en raapte al haar moed weer bij elkaar. "Je hoorde me wel." Ze kijkt expres niet in zijn ogen en dat is maar goed ook, want die staan op onweer. Hij pakt haar haar heupen en drukt haar tegen hem aan. Kate slaakt een gilletje van angst.

 "Herhaal nog eens want je praat zo zacht." Dylan gaat met zijn hoofd naar haar nek en bijt er zachtjes in. Kate is helemaal verstijfd van angst. Ik loop naar hun toe en haal Kate uit zijn handen. "Kate we moeten nu naar de keuken of wil je dat ik verbrand eten eet." Kate heeft haar moed weer bij elkaar als ik haar uit zijn handen heb gepakt.

 "Als het verbrand eten dan dodelijk is geef je het maar aan Dylan." Zegt ze weer bijdehand. "Nee verbrand eten is niet dodelijk in dit geval." Ik houd nog net mijn lach in. "Aawh jammer." Flapt kate eruit en je zag gelijk spijt over haar gezicht heen. Wat heeft hij met haar gedaan? 

"Wat zei je!" roept Dylan naar Kate. Kate slaat beschermend haar armen voor haar hoofd. Hij loopt naar haar toe, maar ik houd hem tegen. "Rustig man. Kan je niet tegen een grapje?" "Als ze je uitschelden of je tegen spreken moeten ze het gelijk afleren vooral deze hier." Hij wijst in de richting van Kate. "Ik dacht dat je het al had geleerd." Bij het laatste trekt hij een scheve grijns naar Kate. Ik weet al wat die van plan is. Hij loopt naar Kate toe en sleurt haar aan haar arm mee naar boven. Wat kan ik doen om dit tegen te houden?

kidnapped by? (Voltooid)Where stories live. Discover now