2. Sexy šéf a rudá tvář

2.8K 178 3
                                    

Pošoupla jsem si brýle výš, abych si byla jistá, že dobře vidím. Ve dveřích stálo „cosi“, ano opravdu to jinak neumím nazvat. Ale bylo to asi nejhezčí „cosi“, co jsem v životě viděla. Konsternovaně jsem na něj zírala, ale ve své neschopnosti vstát, jsem stále klečela na zemi.

„Zdravím,“ přiblížil se ke mně, podal mi ruku a pomohl mi vstát, „jsem Louis Tomlinson, nový ředitel, ale slyšel jsem i něco o kreténovi,“ usmál se.

 „Omlouvám se, to nebylo na vás, no jen nemám den,“ vydechla jsem a stále zírala na jeho dokonalou tvář.

„Chápu, taky nejsem zrovna ve formě,“ řekl a trhl dokonalými rameny, které v tmavě modrém saku vypadaly ještě dokonaleji.

„A vaše jméno?“ optal se se zájmem, který nevypadal ani trochu hraně.

„Kate Brianová,“ odpověděla jsem nejistě a teprve v tu chvíli mi došlo, že stále svírá mou ruku, a to déle než je společensky přípustné v takové situaci. Rychle jsem svou ruku vytrhla a dělala, že mě nejvíce zajímá flek na koberci.

„Velmi mě těší,“ usmál se a lustroval mě od hlavy až k patě, což mě dokonale znervózňovalo, „vybíráte uchazeče vždy ze země?“

„Ne to ne, jen Harry, tedy ehm upadlo mi to z ruky,“ opravila jsem se rychle, přece nebudu za práskače před novým šéfem hned první den.

„Jasně,“ potutelně se zašklebil, měla jsem pocit, jako by o Harrym už něco zaslechl.

„No, rád jsem vás poznal, určitě se ještě uvidíme, stavte se za mnou zítra ráno v kanceláři, probereme nějaké personální záležitosti.“ Mávnul rukou a asi už mám vidiny, protože se mi zdálo, že se malinko uklonil.

Zaklepala jsem hlavou, abych z něj vyhnala představu Louise na pláži a monotónně pokračovala ve sbírání životopisů ze země. Po zbytek dne jsem toho moc neudělala, prošla jsem uchazeče o nové pozice, nic extra tam nebylo, nikdo vhodný na pozici, která se nabízela.

Odpoledne jsem měla domluvené kafe s nejlepší kamarádkou Beth. Objaly jsme se, jako kdybychom se neviděly půl století a usedly ke stolku v malé kavárně nedaleko centra.

Beth pracovala v  hotelu jako recepční a uvítací výbor v jednom. Jelikož se jednalo o nejlepší hotel ve městě, měla to štěstí, že se dost často setkávala s významnými či slavnými lidmi. A díky tomu, že by navíc mohla z fleku hrát ve filmu, se s některými sblížila i více než by to dovolovala profesní etika.

Zrovna mi vyprávěla o jakémsi slavném zpěvákovi, který k nim má zítra dorazit a zabere celé patro, protože sebou vleče 10členou ochranku. Moc jsem jí neposlouchala, protože jsem před očima měla pořád Louise s jeho modrým sakem, takže jsem přeslechla jméno toho zpěváka. Ale moc se v té současné hudbě neorientuju, takže bych stejně nevěděla, o koho jde.

„Ty mě ale vůbec neposloucháš,“ urazila se, když si všimla, že koukám někam do prázdna a našpulila růžové rty, „je to jako bych tu mluvila s figurínou.“

„Promiň Beth, máme teď nějaké změny v práci, jde mi z toho hlava kolem. Máme nového ředitele a nemyslím, že to bude mít dobrý konec. Je hrozně mladý, co on sakra může vědět o firmě a jejím vedení.“

„Mladý?“ Zbystřila své smysly Beth. „A je taky hezký?“

„Ale jo je, takový ten klasický hezoun.“ Snažila jsem se o nenucený tón, ale už jsem sama cítila, jak se mi hrne krev do tváří, takže jsem se rychle sklonila ke kávě.

„Aaa Kate, on se ti líbí a moc se ti líbí, to já poznám, ježiš už rudneš, no tak to není jen hezký, ale zároveň děsně sexy.“ Na tváři měla děsně rozjařený výraz a já už dopředu tušila, co přijde, její oblíbené zanotování z filmu Slečna drsňák.

„Moc se ti líbí, chtěla bys ho líbat a svlíkat…“ prozpěvovala a vrtěla se na židli v jakýchsi extatických kreacích, ani si moc nedělala hlavu s tím, že na ní celé osazenstvo kavárny zírá.

„Prosím tě nech toho, všichni na nás koukají,“ plácla jsem jí přes ruku a doufala, že se trochu uklidní.

„Dobře už jsem hodná,“usmála se a zkoumavě si mě prohlížela. Najednou začala hrát na Bethyině růžovém telefonu její oblíbená skladba Can´t stop, hovor přijala a pár minut se s někým horečně dohadovala.

„Promiň Kate, musím jít, ten popovej trumbera prý už přijel a dělá hrozné dusno, protože pokoje nejsou tak jak si to představoval. Musím tam jet a nějak ho zpacifikovat. Měj se.“ Mávla na mě a vystřelila s kavárny jako raketa, ani jsem nestihla pořádně zamávat.

 Jak jsem se za ní otáčela s máváním, uviděla jsem u dveří Stylese, „sakra“, zaklela jsem a rychle se otočila zády a zabořila nos do denního tisku, který se válel na stole.

„A hele, kdo se nám vystrčil nos ze své skořápky,“ ozvalo se vedle mě a okamžik po té dosedla kudrnatá hlava přímo přede mě. Snažila jsem se rychle dopít své latté, ale bylo ještě dost teplé.

„Do toho tobě vůbec nic není a vzhledem k tomu jakou lásku jeden k druhému chováme a místa všude okolo, by bylo vhodnější, kdyby sis přesedl jinam.“

„Hm, zajímavá teorie,“ zabručel a pohledem sjížděl kolemjdoucí slečny, poté zaměřil svůj pohled na mě. „Máš vůbec nějakého chlapce?“ pronesl stylem 80leté tetky a zvláštně se u toho zašklebil.

„Co je ti vůbec do toho,“ ohradila jsem se a chystala se k odchodu.

„Takže ne, ani mě to nepřekvapuje.“

„No, tohle už je vrchol, ty jsi takovej kretén, že to nemá hranic.“ Vřískla jsem snad více než je zdrávo a vystřelila z kavárny.

Až při cestě domů mi došlo, že jsem to možná trochu přehnala, ale Styles mě prostě vytáčí víc, než jsem si byla ochotná připustit a s tím přítelem vyloženě ťal do živého.

Ano šéfe?! (CZ Louis Tomlinson story)Where stories live. Discover now