13. Bölüm| ALINTI

40.1K 1.1K 39
                                    


Alıntı şarksı: Sagopa Kajmer - 366. Gün

Arkadaşlar 13. Bölümü şuan yazıyorum. Ama ne zaman yayınlarım belli olmaz. Bu arada Takip kategorisinde birinci olduk 🎉 daha çok birinci olmamız dileğiyle.

Yeni bölümün sonunda öyle bir şeyle geliyorum kiii 😈 on ikinci bölüme ve bu alıntıya bol vote ve yorum atarsanız daha çabuk gelir benden söylemesi.

Son olarak biriciğim zerda_krks  ' un Umut adlı kitabına da bakın derim. Çok ekşınlı bir kitap ve finaline bir bölüm kaldı. Okursanız çok sevinirim.

Keyifli okumalar.

~

Bir anda koltuktaki sol yanıma bir şey düştü. Kafamı çevirip baktığımda şapka, eldiven ve atkı gördüm.
Bakışlarımı Ateş'e çevirdim. Sorar gibi baktım ona. Elinde benim montum vardı.

"Ne oldu. Yine nereye gidiyoruz." Dudaklarını büzdü. Bilemem der gibi

"Yollar bizi nereye götürürse oraya."  Gözlerimi diktim yine onun siyahlarına. Yerimden istemsizce kalktım. Eldivenleri alıp onun yanına ilerledim. İlk önce eldivenleri taktım elime sonra şapkayı. Atkıyı onun eline tutuşturup montu aldım onun ellerinden. Montu giydikten sonra elinden atkıyı alacakken  bırakmadı.

Ona kaşlarımı çatarak baktım.

"Versene atkıyı" Kafasını sağa sola sallayıp ellerini saçlarıma götürdü. Saçımı sol omzuma atarken ben de ona dik dik bakıyordum hiç bir şey söylemeden. Elindeki atkıyı bana yaklaştırırken yüzünü de yaklaştırmıştı.

Yanağı yanağıma değince vücudum titredi. Aklım çalışmaz oldu. Ne yapacağımı bilmez bir şekilde yüzümü bir kaç santim geri cektim. Bana yandan bakınca bu yaptığıma güldü.
Atkıyı boynumdan geçirdikten sonra geri çekildi.

Onun geri çekilmesiyle bende transtan çıktım.  Hızla ayakkabılarımı ayağıma geçirip ondan önce çıktım dışarıya. Arabanın önüne gelip onu beklemeye başladım. O da evden çıkıp kapıyı kilitledi.

"Arabayla gitmeyeceğiz. Yürüyeceğiz"  Diyip ne ara aldığını bilmediğim sırt çantasını sırtına taktı. Bende peşine takılınca ormana doğru yürümeye başladık. O önde ilerlerken bende peşinden ona yetişmeye çalışıyordum. Kardan dolayı yürüdükçe ses çıkıyordu ve ben bundan çok mutluydum.

*

SaplantıWhere stories live. Discover now