Y İ R M İ B İ R İ N C İ B Ö L Ü M /Part 1

34.6K 1.3K 149
                                    

          SAPLANTI - 21. BÖLÜM / PART 1

Yazardan

Genç adam bardaki odasında sinirden deliye dönmüş bir halde odanın bir köşesinden öbür köşesine volta atıyordu. Bir saat önce olanlar aklına geldikçe daha çok sinirleniyor gözlerinin önü sinirden kararıyordu.

Odanın kapısı birden açılınca hızla kapıya döndü. Gelen Mert'ti.

"Bir haber var mı?" diye sinirle konuştu. Mert elindeki flaş belleği masanın üzerine bırakıp masanın yanındaki koltuğa oturdu.

"Var, ama bundan memnun olacağını sanmıyorum." dedi. Ateş masanın üzerindeki flaşı alıp açık olan bilgisayara taktı. Ateş'in flaşı takmasıyla Mert tekrar konuşmaya başladı.

"Sinemanın orada bir kamera kaydı. Ama devamı yok. Diğer taraf kameranın kör noktasına gelmiş" dedi. Ateş kamera kaydını açıp izlemeye başladı.

Kamerada ilk önce Miray'ı göründü. Sinemanın kapısında Ateş'in gelmesini bekliyordu. Daha sonra sinemaya doğru hareket ettiği an arkadan gelen kişiyle genç adam elini sinirle masaya vurdu.
Devamını izlerken resmen kanı çekilmişti. Miray'ın dokunmaya kıyamadığı saçlarını, narin bedenini Atakan şerefsizi resmen kopara kopara sürükleye sürükleye peşinden bir sokağa doğru götürmüştü.

Devamı yoktu. kamera devamını çekmemişti. Genç adam masanın üstündeki bira şişesini duvara doğru fırlattı. Kapıda duran adamlar içeriden gelen sese hemen içeriye girdiler. Onların içeriye girmesiyle Ateş'in kükremesi bir oldu.

"Derhal o oruspu çocuğunu bana bulacaksınız."

***

Miray'dan

Kulağıma gelen uğultularla yerimden hafif kıpırdandım. Sesler işitiyordum ama sanki algılama yetimi kaybetmiştim. Ne söylenileni anlamıyordum.

Gözlerimi zorlayarak açma çalıştım. Yarım yamalakta olsa gözlerimi açtım. gözlerime vuran ışıkla gözlerim kamaştı. İstemsizce kapanan gözlerimi bir iki saniye sonra tekrar açtım.
İlk önce nerede olduğumu anlamak için odayı taradı mavilerim. Gördüğüm bir pencere ve pencere kenarında bir çalışma masası oldu. Pencerenin perdeleri kapalıydı.
Peki ya gözümü kamaştıran bu ışık nereden geliyordu? Kafamı sağ tarafa doğru çevirdiğimde ışığın nereden geldiğini anlamıştım. Odada bir pencere daha vardı ve perdeleri açıktı. Gözlerim tekrar ışık yüzünden kapanırken sol elimle gözlerime bir gölge oluşturdum.
Daha net gören gözlerimin hedefi bu defa sağ elimi tutan ve elinde iğne bulunan adam oldu.

Nasıl fark etmemiştim ben bu adamı deminden beri. Yoksa karışık olan zihnim benim rüya görmemi mi sağlıyorsa? O an sanki rüyada olmadığımın kanıtıymış  gibi sağ kolumda hafif bir acı hissettim. Daha sonra ise zihnim yavaş yavaş kararmaya başladı. Gözlerime gölge yaptığım elim o kadar ağır olmuştu ki kaldıracak gücü daha fazla kendimde bulamadım. Elim kontrolüm altında olmadan yatağa düştü.
Zihnim tamamen karanlığa kapılmadan önce mavilerimin son gördüğü bir çift ela göz oldu...

***

Yazardan

Ateş yaklaşık üç saattir Miray'ı arıyordu ama hiç bir şekilde bir iz bulamıyordu. Atakan şerefsizi resmen toz olmuştu. Bunun yanı sıra hala Miray'ı bulamamıştı. Bu durum Resmen ona bir kabus yaşatıyordu.

Elindeki bilmem kaçıncı içki şişesini diğer şişelerin yanına fırlattı. Artık daha fazla dayanacak gücü kendinde bulamıyordu. Miray'ı yoktu, onun o taptığı gözlerini göremiyor müptelası olduğu kokusunu içine çekemiyordu.

Bu yaşadığı ve içinde bulunduğu fırtınalı durum onu eski Ateş olmaya sürüklüyordu.!

Daha fazla dayanamayıp dışarı çıkmıştı ki Mert'le karşı karşıya geldi. Mert'i itip barın çıkışına doğru ilerliyordu ki Mert'in önüne geçmesiyle durdu.

"Nereye?" diye sordu Mert.

"Cehenneme!" diyip kapıdan çıkmadan önce tekrar o kararlı sesiyle konuştu. "Eski Ateş'in gelmesini bu kadar çok istiyorlarsa eskiye geri dönerim" diyince Mert ne diyeceğini bilemedi. Ateş'in yanına doğru ilerledi.

"Ne demek eski Ateş'e geri dönerim. Üç yıl geçti üzerinden. Sen sırf Miray için o karanlıktan ayrılmadın mı oğlum. Ne saçmalıyon." diyince Ateş olduğu yerde durdu. Haklıydı. Sırf Miray için o cehennem gibi yerden ayrılmış, yeni bir sayfa açmaya karar vermemişmiydi. Şimdi neden tekrar o açtığı sayfayı karartmaya yelteniyordu ki? Ateş Mert'e dönüp bıkkınca konuştu.

"Ne yapayım lan ne. Kız yok ortalıkta ne yapmamı bekliyorsun?" diyip arabasına binecekti ki arkadan Mert'ten sonra en çok güvendiği adamı Murat'ın sesini duydu.

"Abi Atakan'ın yerini bulduk."

***

Miray'dan

Gözlerimi bilmediğim odada dolandırdım bir süre. Neredeydim?

Gözlerimi ilk açtığında kolumda serum ile uyanmıştım. Elim kolum sargı bezleriyle doluydu. Vucudumudaki morlukları zaten hiç saymıyordum. O şerefsiz beni bu hale getirmişti. Sonra ise ne olduğunu hatırlamıyordum. Ateş neredeydi. Beni arıyormuydu bilmiyorum. Ama tek umudum beni kısa sürede bulmasıydı.

Kolumdaki serumu çıkarıp yataktan kalktım. Hemen buradan kurtulmalıydım. Parmak uçlarıma yürüye yürüye kapıya gittim. Yavaşça kapının kulunu indirdiğimde açılan kapıyla gözlerim sevinçle parladı. Allah'tan kapı kitli değildi.

Odadan çıkıp etrafıma biri varmı diye baktım. Koridor bom boştu. Yavaşça koridorda ilerlediğimde çıkış kapısı diye düşündüğüm yere doğru ilerledim. Kapının kulpunu indirdiğimde açılan kapıyla kocaman gülümsedim. Gerçekten de çıkış kapısıydı. Yandaki ayakkabılıktan gördüğüm kendi ayakkabımı alıp giydim. Bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim. Sanırım şanslı günümdeyim. Dışarı çıkıp kapıyı kapatmıştım ki arkadan gelen sesle korkarak arkamı döndüm.

"Bir yere mi gidiyordun?... "

^^

Bölüm Sınırı:  90 Vote 80 Yorum

Herkese merhaba 👋

Bölüm sınırı yine geçilmiş ve ben bölümü yetiştiremedim. İki seferdir neden böyle oluyor, bilmiyorum ama Cidden bölümü geç atınca çok üzülüyorum :(
O yüzden okuldan gelir gelmez çantayı bir köşeye atıp direk bölüm yazmaya başladım. Biliyorum kısa oldu ama part olarak paylaşıyorum bu bölümü. Sırf sizi daha fazla bekletmeyeyim diye. Aklımda daha uzun olacak bir bölümdü 2 bin küsür ama beklemenize gönlüm razı değil. Sözüm olsun diğer bölüm daha uzun olacak. Umuyorum yine geç atmam. Tekrar kusura bakmayın lütfen 🙏

Son olarak bölüm nasıldı. Biraz ekşın olsun istedim. Umarım size de yansıta bilmişimdir bu durumu.

Bu arada yazarınızın bugün doğum günü ^_^ 🎂

Neysee çok konuştuk. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın 💦

Sizi seven yazarınız, Asya

Instagram| Yldz_asya


SaplantıWhere stories live. Discover now