Y İ R M İ İ K İ N C İ B Ö L Ü M

34K 1.3K 216
                                    

                    SAPLANTI - 22. BÖLÜM

"Miray! "
"Ateş! "

Mavilerim ve siyahları buluştuğunda ikimiz de şaşkındık. Ben onu ararken ayaklarının ucuna düşmüştüm.
Onun açısından bakarsak ta beni aradığını düşünüyordum ve bu durumda beni ararken ayaklarının ucunda bulmuştu.

Hızla yerden kalkınca Dengemi sağlayamadım. Bir an afallayınca iki kolumdan da tutup beni kendine çekti. Aramızda kısa bir mesafe vardı.
Gözleri yüzümü talan etti. İlk önce patlamış olan dudağıma kaydı. Daha sonra ise kafamı çarptığım için morarmış olan alnıma kaydı.

Kaşları çatıldı ilk başta, daha sonra siyah gözleri daha da karardı. Bir saat gözleri arkama kaydı. Sonra tekrar bana döndü. Elini kaldırıp patlayan dudağımın üzerinde bir süre dolandırdı.

"İyi misin güzel gözlüm?" dedi sakin bir sesle. O an onun huzurlu sesi ile mest oldum. Ama daha sonra aklıma Atakan'ın yaptıkları gelince gözlerim dolmaya başladı.

"A-ateş, a-atakan!" diyip Ateş'e sarıldım. Onun da eli saçlarıma çıkıp okşamaya başladı.

"Şhhh geçti. Sana dokunmanın cezasını çekti." Dedikten sonra bir süre daha bir birimize sarıldık. Daha sonra ayrıldıktan sonra gözleri arkama odaklandı. Bana hiç bakmadan sordu

" O kim?" arkamı dönüp baktığımda Can'a baktığını anladım

"Beni yerde baygın bulup yardım etmiş. Birlikte seni aramaya gelmiştik." diyince Can'a bakışları yumuşadı. Benim yanımdan ayrılıp Can'a doğru ilerledi. Korkarak ona baktım. Ya Can'a vurur diye. Ama böyle bişe yapmadı elini Can'a uzatınca can'da elini tutup sıktı.

" Miray'a yarım ettiğin için teşekkürler. " dedi. Can'da samimi bir şekilde güldü.

"Önemli değil. Bu arada dikkat edin başını çarptığı için baş dönmesi yaşaya bilir. Düşüp kafasını bir yerlere çarpmasın." Dedi. Ateş kafasını salladıktan sonra benim yanıma geldi.

" Hadi gidelim güzelim. " dedi Can'a baktıktan sonra

"Bir dakika." diyip can'ın yanına ilerledim.

"Her şey için teşekkürler."

"Önemli değil. Kendine dikkat et" diyip elini cebine attı. Cebinden bir kağıt parçası çıkarıp bana uzattı. "Numaram yazılı bir sorunun olursa çekinme beni ara lütfen!"  kağıdı alıp pantolonumun cebine koydum

"Tekrar teşekkürler. Hoşçakal" Dedikten sonra Ateş'in yanına ilerledim. Ateş ile arabaya doğru ilerlerken Ateş bir anda durdu. O durunca bende durdum ne oldu der gibi baktım ama o benim bakışlarımı es geçip arkasını döndü. O dönünce bende döndüm.

Keskin bakışları direk olarak kapıdaki beni iten korumadaydı.

"Seni bir daha burada görmeyeyim." Dedikten sonra resmen bakışlarıyla adamı öldürdü. Daha sonra ise önüne dönüp beni de peşinden götürerek arabaya doğru ilerledi. Arabaya bindikten sonra sürmeye başladı.

"O adamı benim yüzümden kovma lütfen! Onunda ailesi vardır. Nasıl bakacak onlara." dedim. Benim yüzümden kimsenin üzülmesini istemezdim. Yoladaki bakışları bana döndü

"Kovmamda ki tek sebebi sana zarar vermesi değil. Evet sana zarar verdiği için bir nebzede olsa sinirliyim ama sen bir kadınsın. Benim yanımda çalışan hiçbir adam bir kadına zarar veremez! Şiddet gösteremez. Bu sadece kadınlar için de değil erkekler içinde aynı. Tabi mekanıma gelip olay çıkarmadığı, Diğer insanları rahatsız etmediği sürece "

SaplantıKde žijí příběhy. Začni objevovat