F İ N A L

29.5K 776 182
                                    

Çoğunuz yeni bölümdür diye düşündüğünüz bu bölüme girdiğinizde final yazısını görüp şaşırdınız değil mi? Şaşırdınız şaşırdınız kabul ediiiin ^^

İşte hiç beklenmeyen final bölümüyle geliyorum. Elimden geldiğince uzuuun yazmaya çalışacağım.

Ne yazacağımı bile bilmiyorum. Yukarıya final yazmak benim için zor oldu. Sonuçta siz ve saplantı bir yıldır benimlesiniz. Saplantı bir yıldır zihnimde. Yapılan yorumlarla her zaman çok çok mutlu olduğum bir yıl geçirdim. Sizinle birlikte... Neyse çok uzatmayalım zaten finalden sonra ayrı olarak konuştuğum bir bölüm daha gelecek.

Final bölümüne özel yorumlarınızı bekliyorum..

Hepinize keyifli okumalar dilerim.

23.08.19

SAPLANTI - F İ N A L

2 Hafta sonra

Elimde ki törpüyü yavaş yavaş tırnaklarıma sürterkten aynı zamanda arkamda ki televizyonda çalan şarkıya eşlik ediyordum.

Ahenkli ahenkli yaptığım törpüyü nihayet bitirdikten sonra ayağa kalkarak makyaj masasının üstünde ki bordo mat ojeyi alıp eski yerime tekrar oturdum.

Ojenin kapağını açtıktan sonra sol elimden başlayarak sürmeye başladım. O sıra aklıma iki hafta sonra olacak düğünümüz geldiğinde kocaman gülümsedim.

İnanabiliyor musunuz? Biz iki hafta sonra evlenecektik.

Bunu düşündükçe delirecek gibi oluyordum. Ah, Ateş'i düşünemiyordum bile. O benden daha heyecanlıydı. Ona kalsa bir anda evlenmek istiyordu ama bir kere demişti 27 ağustosta evlenelim diye. O yüzden 27 ağustosta evlenecektik. Tarih bile almıştık. O gün ki heyecanımız tekrar aklıma geldiğinde kendi kendime kahkaha attım.

Gerekli belgeleri hazırlayana kadar Ateş deli olmuştu. Tam hepsini tamamladık diye düşündüğümüzde başka bir belgenin eksik olduğunu anlamıştım ve bu sefer o belgeyi halletmek için yollara düşmüştük.

Tabii Ateş bu duruma çok sinirlenmişti. O anlara tekrar güldüğükten sonra biten ojeyle ayağa kalktım. Tırnaklarıma üflerken gardıropun karşısına geçip ne giyeceğime baktım.

Bu arada ben, Dolunay ve Beyza benim eskiden kaldığım evime geri dönmüştük. Tabii şimdi diyeceksiniz bu ev sahipi hiç mi kira için eve gelip seni bulamayınca sana ulaşmaya çalışmadı. O işi Ateş halletmiş. Evin kirasını aylarca ben orada kalmadığım halde tıkır tıkır yatırmış. Ev sahibi de sesini çıkarmamış işte.

Neyse, elime aldığım siyah üzeri çiçek desenli eteğimi aldıktan sonra onun üzerine sade, beyaz bir bluz aldım. Üzerimi çıkarmak böylece daha kolay olacaktı.

Çünkü biz bugün Ateş'le gelinlik ve damatlık bakmaya gidecektik.

Kalbim bu söylediğimle pır pır olurken elimle yüzümü kapattım. Tanrım, kalpten gitmezsem iyiydi.

Ha, birde kına için gerekli eşyalar alınacaktı. Biz öyle büyük bir kına yapmayacaktık. Bana kalsa hiç yapmayacaktık ama Ateş, içinde kalmasın dediği için yapıyorduk.

SaplantıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin