s a p l a n t ı °1° y a ş ı n d a

14.1K 253 26
                                    

Yazının sonunda gelecek bölüm hakkında duyuru bulunmaktadır. Yazıyı tamamamen okumasınız bile o kısıma bakmanızı öneririm..

Bu güne özel hepinizi yorumlarda bekliyorum. Gelin birlikte kutlama yapalım🌸

En, en samimi halimle ve ne diyeceğimi bilmediğim bir hal ile başlıyorum. Umuyorum sonuna kadar okursunuz.

Saplantııııı 1 yaşındaaaaa 💕🎉

Evin içerisinde böylee bağırıyorum şuan 😂💕🎉

Söyleyeceklerimi hiç bir şekilde ayarlamadım. Ama tek hissettiğim mutluluk ve gurur. Hayatım boyunca yaptığım en güzel şeylerden birisi galiba bu hikaye. Ben öyle her şeyde başarılı olan bir insan değilim. Gerçi kim her şeyde başarılı ki?

Her neyse, buraya yazmadan önce saplantının daha ilk zamandan beri okuyanları ve yapılan yorumlarda hoşuma gidenlerin ssini aldığım klasörüme baktım. O kadar güzel ki. Anlatmaya çalışmıyorum çünkü anlatamam.

Geçen sene bugün olan şeyleri anlatmak gerekirse canım sıkılmıştı ve telefonu alıp hızla oturdum ve ilk bölümü yazmaya başladım. Bölümü yazmam üç gün sürmüştü çok iyi hatırlıyorum. Tabii o sıra karakter araması içerisindeydim. Karakterleri bulmak, isimleri bulmak, hikayeye kapak yaptırmak hepsi telaşlı bir süreydi. Ama bu telaş tatlı bir telaştı.

Daha sonra ilk bölümü yayınladım. Hep olduğu gibi okunma oranı çok azdı. Ama ilk kez böyle bir gaza geldim. Normalde okunma az olunca modum düşerdi. Ama bu sefer öyle olmadı. Tekrar yazmaya başladım ve iki bölüm birden yazıp yayınladım.

Bu böyle böyle ilerlerken değişen birşey oldu. Ben daha önce üç hikaye daha yayınlamıştım ama hiç biri 200 okumayı geçmemişti. Ama saplantı hızla yükseldi. 13. Bölümde 1K oldu. O gün ki sevincimi çok iyi hatırlıyorum her yere yazasım, herkese söyleyesim vardı. Bağırmak istiyordum.

Yazdığım hikaye 1 K oldu diyerek herkese duyurmak istiyordum.

Sonraa, bu ilerleme böyle gitti. Tatlı tatlı yorumlar geldi. O kadar mutlu oldum ki. Yanında olan, beni ve hikayemi tanıyan, bizi sevenler vardı. Hiç birini hayal etmemiştim ben. Aklımda diyordum ki bu hikayem de okunmaz yayından kaldırırım. Ama öyle olmadı :)

100 bin okumayı bile geçti hikayem. Yani şimdi aranızda şey diyecekler vardır 'sanki milyonlar okuması olmuş felan' evet milyonlar okunmadı ama bu beni üzmüyor. Ben gün geçtikçe daha fazla arkadaşla tanışıyor, daha fazla güzel yorumlar alıyorum.

Yavaş yavaş 200 bine yaklaşırken sevindiğim en önemli nokta ailemin büyümesi.

Evet, hepiniz benim ailemsiniz. Biz birer aileyiz^^

Bu süreçte yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. 1 yıldır iyi ki benimlesiniz.

1 yıl boyunca hiç yalnız hissetmedim. Aranızda doğum günümü bile kutlayanlarınız olmuştu *_* Bazen mutsuz bir anım oluyordu ve bir anda sizden gelen bir bildirim yüzümü güldürüyordu.

O yüzden beni bir yıldır yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Umarım uzun yıllar hep birlikte oluruz.

Size hep en samimi halimle konuştum. Hepinizi arkadaşım yerine koydum. Umarım bu bir yıl benim gibi sizin içinde güzel olmuştur.

Hepinizi çok, çok seviyorum çok çok öpüyorum.

Bitirmeden önce yeni bölüm hakkında da konuşup gidiyorum.

Biliyorum bölüm bayadır gelmiyor. Ama sizi temenni ederim o kadar uzun olacak ki şimdiye kadar yayınladığım bölümlerden daha uzun olacak. Zaten okumaya başladığınız saniye şaşıracaksınız. Evet saniye dakika değil. Çok idalıyım. Siz beklemede kalın. Ben şuan yazma aşamasındayım. Kısa sürede gelecek diyorum veee

Bir yılımıza özel yorumlarınızı bekliyorum, yorumlarda kutlama yapalım 🎉

Bölümde görüşmek üzere 💙🌹

SaplantıWhere stories live. Discover now