9.Bölüm

10.1K 1.1K 1.3K
                                    

(Jungkook)

Her gece gördüğüm kabuslar yetmiyormuş gibi yine sabah dokuz sularında kapıya dayandığını düşündüğüm Taehyung yüzünden sinirle yataktan kalktım.

Kapıyı açar açmaz göz göze geldiğim Jieun'u es geçecekken gözlerimin beni yanılttığı düşüncesi ile ona bir kez daha bakma gereği duydum. Şaşkın bakışlarım küçük dokunuşlarla daha da güzelleşen yüzünde kırmızı dudaklarına kaydı ve sonra zarif çiçekli elbisenin ortaya çıkardığı vücut hatları bana tüm bunların bir rüya olduğunu söylerken gözlerimi ovuşturma gereği duydum.

Kesik bir soluk alıp gözlerimi yeniden açtığımda nafile çabama karşılık Jieun karşımda durmaya devam ediyordu. Rüya falan görmüyordum.

Bakışlarım bu kez baştan aşağı yavaşça üzerinde gezinirken aldığım soluk boğazımı kavurdu ve sertçe yutkundum. Zoraki bir şekilde onu incelemeyi kesip bakışlarına odaklandığım sırada tekrar çalan zil sesi ile birlikte Jieun bakışlarını benden alıp merdivenlere doğru yöneldi ve ben bir süre olduğum yerde öylece bekledim.

Merdivenlerde yankılanan topuk sesleri yeniden kendime gelmemi sağlarken bu kadar etkilenmeme şaşırarak Ji Eun'un ardına takıldım ve o topuklu ayakkabıları yüzünden yavaş hareket ettiğinden kapıyı açana kadar yanındaki yerimi almıştım.

"Biz geldiii-k!"

Aldığı nefesle birlikte boğulmayı başaran Taehyung öksürmeye başladığında gözlerimi devirdim. Yu Bi abisine telaşla döndüğünde iyi olduğunu söylemeye çalışır gibi tek elini kaldırdı ve öksürük krizini kontrol altına almayı başardı.

Kendine gelir gelmez Jieun'u baştan aşağıya süzmeye başladığında bıkkın nefesimi dışarıya verirken Jieun'u bileğinden tutup ardıma dikkatli bir şekilde çektim.

"Ne yapıyorsun?"

"Kapının önünden çekilmediğin için yolu açıyorum," dedim sinirle. Asıl sinirim Taehyung'un, Jieun'a olan bakışları olsa da bunu dillendirmek gibi bir niyetim yoktu sonuçta.

"Yu Bi, sen gel," diyerek Yu Bi'yi kolundan tutup içeri alırken Taehyung'un suratına kapıyı kapattım. Zaten olduğu yerden hâlâ şaşkınlıkla Jieun'a bakmaya çalıştığından bunu yapmam çok zor olmadı.

Euphoria ❧ KookUWhere stories live. Discover now