40.Bölüm

5.8K 714 681
                                    

(Jieun)

Bir süredir yaşadığım kararsızlıkların ardında boğulacak gibi hissettiğim için gözlerimden süzülmek için bekleyen gözyaşlarıma müsaade ettim.

Jimin'in YuBi'ye olan ilgisinin ardından zaten yeterince karmaşık hislere sahipken bir de Jungkook ile olan ilişkimi anlamlandırmaya çalışmak çok zor geliyordu.

Karşımda dizlerinin üzerinde durmaya devam eden Jungkook, şaşkın bakışlar eşliğinde yüzümü incelemeye devam etti ve hiç beklemediğim bir şekilde ellerini yanaklarıma ulaştırıp gözyaşlarımın üzerinden usulca geçti. İşte tam olarak aklımın karışma sebebi de buydu. Bana olan yakınlığı, dokunuşları, öpüşü zihnimi bulandırıyordu.

"Benden etkileniyor musun?"

Bakışlarımı zorlukla yüzüne çıkardığımda elleri hâlâ yanaklarımda duruyordu ve yüzü oldukça yakınımdaydı. Bakışlarında yine o ışıltı vardı. Bir beklenti içinde bakıyordu.

"Bilmiyorum" dedim. Dudaklarımı ıslatıp bir süre duraksadım fakat bakışlarımı çekemiyordum. "Duygularımın ne olduğunu seçemiyorum."

Belki yıllardır benimle olmasını istediğim Jimin'in, YuBi'ye duyduğu hisler yüzünden duygusal bir boşluğa düşmüştüm. Sırf bu yüzden Jungkook'un bana olan yakınlığına fazla anlam yüklüyordum. Onun yakınlığına sığınma ihtiyacı duyuyordum.

"Sana hislerini anlaman için yardım etmemi ister misin?"

İçtenlikle sorduğu soru karşısında tereddüte kapıldım. "Ne tür bir yardımdan bahsediyorsun?" diye sorduğumda gülümsedi ve yanaklarımdaki elleri ellerime dolandı. Dizlerinin üzerinden kalkıp beni de ayaklanmam için yavaşça kendine doğru çekti. Şimdi ellerim onun elleri arasındayken karşımda duruyordu.

"Bir süreliğine seni bir yere götürememe izin ver. Sadece ikimizin olacağı bir yer."

"Korkmalı mıyım?" diyerek tek kaşımı havalandırdım ve karşılığında Jungkook kafasını birkaç saniyeliğine yere eğip güldü ve yeniden gözlerimle temas kurdu.

"Korkmalı mıyım?" diyerek tek kaşımı havalandırdım ve karşılığında Jungkook kafasını birkaç saniyeliğine yere eğip güldü ve yeniden gözlerimle temas kurdu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Aklından neler geçiyor senin? Her şeyden uzakta birlikte vakit geçirirsek duygularına bir isim verebilirsin diye düşünüyorum."

"Ya senden gerçekten hoşlanıyorsam? Bu durum seni rahatsız etmez mi?" diye merakla sordum.

"Benden gerçekten hoslanıyorsaaaan..." Bakışlarını kısıp bir süreliğine boşluğa odakladı. Sonra aklına bir fikir gelmiş gibi heyecanla bana baktı. "Evleniriz."

Gözlerimi devirip ellerimi kendime doğru çektiğimde Jungkook gülerek ellerini belime doladı ve uzaklaşmama izin vermedi.

"Bırak, bir de dalga geçiyorsun!"

Euphoria ❧ KookUWhere stories live. Discover now