56.Bölüm

4.2K 554 498
                                    

(Lee Jieun)

"Pardon ama benim telefonum neden sende duruyormuş?"

MiNa bana bağırıp kendisini bağlamak zorunda kaldığım sandalyeden kalkmaya çalışırken gözlerimi devirdim.

"Sana hiç güvenmiyorum da ondan."

Son bir saat içinde olan biten her şeyi Jungkook'un yakın arkadaşlarıyla paylaşmış, tüm detayları ile herkesi bilgilendirmiştim.

Jungkook'un sandığı gibi kimse onu yaşadığı korkunç olay yüzünden yargılamamış aksine ona destek olmuşlardı.

Destek olmuşlardı ama sorun şu ki Jungkook tekli koltukta oturmuş belli aralıklarla "Yani şimdi ben suçsuz muyum?" diye aynı soruyu sorup duruyordu. Biz her şeyi çözemeden aklını kaçırmasından korkuyordum.

"Şimdi biz ne yapacağız?"

"Şimdi ben, Jungkook ve Taehyung kılık değiştirerek Incheon'a gideceğiz. Çünkü Jin her an bu evi gözlemliyor olabilir. Arka kapıdan çıkacağız. Ben MiNa'ymış gibi Jin'e bilgi vermeye devam edeceğim."

"Peki biz?"

"YuBi ve Jimin, MiNa'ya göz kulak olmaya devam edeceksiniz. Yoongi, Namjoon ve Hoseok... Siz de Jin'in neler yaptığını falan öğrenmeye çalışın mümkünse."

"Pekala, siz kendinize dikkat edin" diyen YuBi ile kısa süreli sarıldık.

MiNa en son Jin'e "Sen Jungkook ve Jieun'un ayrılacağından emin misin?" diye bir mesaj atmıştı. Ve Jin en son "biraz işim var sana daha sonra yazacağım" diye yanıt vermişti. Anlaşılan Jin MiNa'ya herhangi bir şey anlatmamıştı ama Jungkook'un peşini bırakmaması karşılığında bizi ayıracağına dair söz vermişti.

Sanırım Jungkook'un birinin ölümüne sebep olduğunu söylediğinde benim zaten Jungkook'u terk edeceğimi düşünüyordu. Öyleyse aksini bilmesine de gerek yoktu. Onu kendi oyununa hiç akıl edemeyeceği bir şekilde dahil etmeyi planlıyordum ama önce olanı biteni doğru düzgün öğrenmeliydim. Her şeyden önce Jungkook'un bu zamana kadar Chung Iseul ismi ile tanıdığı ve öldüğünü sandığı YoungHa'yı bulmalı ve Jungkook'un yaşadığını gözleri ile görmesini saglamalıydım.

"YuBi bize tanınmayacağımız birkaç kıyafet verir misin?"

"Tabii, bir bakalım beraber."

......

"Yalnız Taehyung seni bu şekilde tanımak mümkün değil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Yalnız Taehyung seni bu şekilde tanımak mümkün değil."

Yoongi'nin gözlerini devirerek kurduğu cümleye karşılık iç geçirdim. YuBi ile işe yarar bir şeyler bulmak için çabalamıştık fakat elimizde olanlar bunlardı. İdare edecektik artık.

Euphoria ❧ KookUWhere stories live. Discover now