30.Bölüm

8.4K 1K 880
                                    

(Jieun)

Jungkook'un sağ omzuna tutunup kafamı sağa doğru yatırdığım vaziyette karşılaştığım yüzlerle birlikte kısa süreli bir duraksama yaşadım. Tek kaşım havalanırken eski konumuma yeniden dönerek Jungkook'un çatık kaşlı yüz ifadesinin beni izlerken nasıl yumuşadığını gözlemledim. Sağ omzundaki elimi yavaşça kolundan aşağıya doğru indirirken küçük harfler kullanarak "O kızın burada ne işi var?" diye sordum.

Küfür eder gibi "Şerefsiz Taehyung..." diye mırıldandı.

Taehyung'un böyle bir durumdan ne tür bir kazanç sağlayacağını bilmiyordum fakat Jungkook'un o kızla bir geçmişi olduğunu ve birlikte oynayacağımız küçük oyunun bozulmasına yol açabileceğini düşünüyordum.

"Onun burada olması benimle aşık rolü oynamana engel olacak mı?"

Jungkook'un dudakları yukarı doğru kıvrılırken koluna tutunan elimin üzerine kendi elini yerleştirdi.

"Hiçbir şey, hiçkimse buna engel değil."

Elime yayılan sıcaklık, bakışlarındaki derinlik kaşlarımın çatılmasına sebep olsa da hafifçe öksürerek bir miktar uzaklaşmayı denedim. Bana karşı bir şey hissetmediğini söylemese, diğerleri karşısında rol yapmak için değil, benimle gerçekten ilgilendiği için böyle davrandığını düşünecektim. Ne de olsa en yakın arkadaşımın bile bana olan yakınlığından farklı anlamlar çıkaracak kadar aptaldım.

"Hadi! Gidelim öyleyse!"

Derin bir nefes alıp Jungkook'u bir adım gerimde bırakarak diğerlerine doğru ilerlerken yalnızca Jimin'e bakıyordum. O ise YuBi'yle keyifli bir sohbete daldığından beni henüz fark ediyordu.

Bu duruma alışmam gerekiyordu.

Jimin'in bakışları kısa süreliğine Jungkook'a kaydı ve hemen ardından bana göz kırparak "Çilek hanım, sonunda teşrif edebildiniz." dedi.

Dudaklarıma zoraki bir gülümseyiş yerleştirip karşılarında durduğumda Jungkook'un varlığını yanımda hissettim. "Jungkook ile bir şey konuşuyorduk." diyerek kısa süreliğine Jungkook'a döndüğümde onun kısık bakışlarla karşısındaki Taehyung'a baktığını gördüm.

"Saçların ne kadar hoş görünüyor."

YuBi hayranlıkla saçlarıma bakıp dudağını ısırdıktan sonra heyecanla "İplerle mi yaptın?" diye sorduğunda yalnızca başımı sallamakla yetindim.

"Çok güzel görünüyorsun gerçekten." dedikten sonra Taehyung'a döndü. Gülerek "Bazılarının neden sana tutulduğunu anlayabiliyorum." diye sessizce mırıldandığında kaşlarım çatıldı.

Kimdi bana tutulan? Taehyung mu?

Yok artık!

"Anlamadım," diye mırıldandığımda konuşmaya elini bel boşluğuma yerleştirip biraz daha yakınıma geçen Jungkook da dahil oldu.

"Hava kapalı, burada konuşarak vakit harcamayalım."

"Bence de artık kuleye çıkalım." diyen MiNa, Taehyung'un yanından sıyrılıp Jungkook'un sağ tarafına geçtiğinde hayretle ona baktım.

"Hadi Jungkook!"

Jungkook, koluna giren MiNa'ya en az benim kadar şaşkın bakışlar atarken ne olduğunu anlayamadan Taehyung da benim yanımda yerini aldı.

"Seninle çok önemli bir şey konuşacağım." diyerek Jungkook'u çekiştiren MiNa'nın ardından göz devirdim.

"Jieun, senin için çikolata aldım."

Euphoria ❧ KookUOn viuen les histories. Descobreix ara