43.Bölüm

5.9K 702 585
                                    

(Jungkook)

Yeterince kuruladığımı düşündüğüm saçlarımdan sıyırdığım havluyu kirli sepetine bırakıp bakışlarımı merdivenlere yönelttim. Herhangi bir tıkırtı duymadığım için Jieun'un duş süresinin uzayacağını düşünerek şöminenin karşısına taşıdığım pufun üzerine oturup geriye doğru yaslandım.

Tüm günü Jimin'in ailesinin çiftliğinde geçireceğimiz için tedirgin hissetmiş olsam da işler sandığımdan çok daha iyi gitmişti. Jimin'i sevmesem de ailesi bize oldukça sıcak davranmıştı. Üstelik Miri'yi de Seoul'e götürmeme izin vermişlerdi. Çiftlikte zaten Miri dışında iki tane daha köpek bulunuyordu. 

''Gel buraya kızım!''

Koltuğun üzerindeki yastığı dişleri arasında çekiştirip duran, sağa sola zıplayan Miri, sesimi duyunca önce koltuğun üzerinden yere baktı. Kısa bacakları yüzünden direkt olarak yere zıplamak onu korkutmuş olmalı ki az ileride yerde bulunan mindere doğru koştu ve önce minderin üzerine ardından da yere zıplayıp yanıma zıplaya zıplaya ulaştı.

''Aklımı kaçıracağım, çok şirinsin!''

Kesinlikle bu konuda Jieun ile yarışabilirdi.

Başını okşayıp birkaç kez tüyleri arasına öpücükler kondurduktan sonra onu rahat bıraktığımda yeniden az önce olduğu gibi koltuğun üzerindeki yastık ile cebelleşmeye gitti. Üzerindeki kardan adam figürü dikkatini çekiyor olmalıydı.

Merdivenlerden işittiğim sesler yüzünden bu kez bakışlarım oraya kaydığında üzerinde beyaz bralet, beyaz şort ve vücut hatlarını saran transparan kısa beyaz bir elbise ile birlikte hala saçlarını havlu yardımı ile kurutmaya çalışarak merdivenlerden inmekte olan Jieun'u gördüm ve nefesimi tutmak durumunda kaldım. Artık bilerek aklımı başımdan almaya çalıştığını düşünmeye başlamıştım.

 Artık bilerek aklımı başımdan almaya çalıştığını düşünmeye başlamıştım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Böyle mi uyumayı planlıyorsun?"

Sesimin sonlara doğru kısılmasına engel olamadan sorduğum soru karşısında Jieun bakışlarını kaçırdı. "Burada hiç kıyafetim kalmamış. Yanıma da pijama almayı unutmuşum. Bunları buldum. Üzerime bir de senin hırkalarından giyinmeyi düşünüyorum."

İsteseydi ona sweatshirtlerimden birini verebilirdim. Böyle çok seksi göründüğünün farkında olmadığını sanmıyordum.

Pürüzsüz bacaklarında gezinen bakışlarımı zorlukla ondan ayırdım ve üzerimdeki hırkayı çıkardım.

''Al bunu giyin üzerine."

Jieun ona uzattığım hırkayı hızlı bir şekilde üzerine geçirip onun için hazırda bulundurduğum pufa, yani yanımdaki boş pufa geçti. Şöminenin yanında bıraktığı makyaj çantasına uzanıp tarağını ve yumusatıcı saç spreyini çıkardığında yüzünü izlemekle meşguldüm.

Euphoria ❧ KookUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin