49.Bölüm

4.5K 621 442
                                    

(Jieun)

Yüzümü avuçları arasına alan Jungkook, "Neler oluyor Jieun? Neden konum bilgini paylaştın? Biri seni takip mi ediyor?" diye art arda sorduğu soruları arasında bir taraftan da etrafa bakınıyordu. Oldukça gergin hissettiren bu durumdan kurtulmak adına yüzümü avuçlarının arasından kurtarıp "çok üşüdüm" diyerek hızlı adımlarla arabaya geçtim ve kapıyı kapattıktan sonra Jungkook'un birkaç saniye içinde sürücü koltuğuna yerleşmesini izledim.

"Neler olduğunu anlatmadan bir yere gitmiyoruz."

Jungkook'un net tavrı karşısında derin bir nefes aldım. "Evde konuşalım lütfen. Oldukça önemli bir mesele. Belki de saatlerce konuşacabileceğimiz türden."

Jungkook isteksizce başını salladı ve arabayı çalıştırdı. Üşüdüğümü söylediğim için olsa gerek kaloriferi de son seviyeye alarak göz ucuyla bana baktı. "Tedirgin hissediyorum bari ne hakkında konuşacağımızı söyle."

"Neden?" diye sordum tek kaşımı havalandırarak. "Tedirgin hissetmen gereken bir şey mi yaptın?"

"Anlamadım" diyen Jungkook kaşlarını çatıp sıkıntıyla iç geçirdi. "Bir sorun mu var?"

"Şimdi değil" diyerek gözlerimi kapatıp koltukta geriye doğru yaslandım. "Eve geçince konuşacağız demiştim, eve geçince beni uyandırırsın."

.....

Kısa ve sessiz geçen yolculuğumuzun sonunda gözlerimi açıp arabadan indim ve Jungkook'un elimden sıkıca tutmasına izin verdim. Hâlâ tedirgin olduğunu fark edebiliyordum fakat bu konuyu konuşmadan onu rahatlatamazdım.

Elimi bırakmadan boşta kalan elini ceketinin cebine atan Jungkook kapıyı açıp beni de beraberinde içeriye çekti. Ev oldukça sessizdi. Muhtemelen bizimkiler yürüyüşe çıkmıştı.

"Kimseler yok sanırım. Burada konuşalım mı?"

"Olur" diyerek üçlü koltuğa geçtiğimde Jungkook da ceketini çıkarıp yanımdaki boşluğa geçti. Tüm dikkati üzerimdeydi ve ben onu daha fazla bekletmemek adına direkt olarak konuya girdim.

"Seok Jin çıktı karşıma ve onunla bir gece geçirmemi istedi" dediğimde Jungkook'un çenesi kasıldı ve sesli bir küfür savurduktan sonra ellerini omuzlarıma sabitledi. "Sana bir şey yaptı mı?"

Olumsuzca başımı iki yana salladım.

"Hayır, onu atlattım. O konuya değinmeden önce bana söylediklerini açıklığa kavuşturalım istiyorum" dediğimde Jungkook sertçe yutkunup "sana ne söyledi?" diye sordu.

"Sevgilisi ile yattığını ve bu yüzden sana düşmanlık duyduğunu söyledi" dedim tek kaşımı havalandırarak. Daha çok sorgular bir şekilde kurmuştum bu cümleyi.

"Herhangi birinin sevgilisi ile birlikte olmak gibi bir niyetim yoktu. Kızın sevgilisi olduğunu bile bilmiyordum."

Euphoria ❧ KookUWhere stories live. Discover now