48.Bölüm

5K 628 499
                                    

(Jieun)

"Jieun! Şu beyaz elbiseye de bir baksan mı?"

YuBi'nin elinde tuttuğu beyaz uzun elbiseye bakarak gülmemek adına dudaklarımı birbirine bastırdım.

"Beğenmedin mi?"

YuBi elbisede bir kusur arar gibi dikkatle elinde tuttuğu elbiseyi incelerken yanına ilerleyip "elbise çok güzel ama Jungkook uzun ve beyaz tüm elbiseleri gelinlik olarak nitelendiriyor" diye kısa bir açıklama yaptım.

"Jungkook abim beni hiç şaşırtmıyor" diye gülerek başını olumsuzca iki yana sallayan YuBi, elindeki elbiseyi yerine bıraktı.

"Seçtiklerimizi deneyelim öyleyse."

YuBi'yi onaylayarak önden kabinlere doğru ilerlerken kaygıyla alt dudağımı kemirmeye koyuldum. Az önce Bayan Kang arayıp kendime şık bir şeyler seçmem konusunda bir istekte bulunmuştu. Muhtemelen aramızda yapacağımız bahsi geçen nişan olayını bir an önce aradan çıkarmak istiyorlardı.

Peki ben istiyor muydum?

Emin değildim.

Tamam, Jungkook'a karşı hislerim oldukça yoğundu. Birbirimizin her şeyi olma konusunda hemfikir olduğumuz da ortadaydı. Yine de her şey çok yeniydi ve herkes bu kadar aceleciyken olanlara ayak uydurmak zor geliyordu.

Kabinin kapısını kapatıp elimdekileri askıya yerleştirirken zihnimdeki düşünceleri de uzaklaştırdım. Şimdilik sadece elbiselerin üzerimde nasıl duracağı ile ilgilenecektim.

Sinirlerimi bozan giy-çıkar ritüelinin sonunda kısa, mavi, askılı bir elbisede karar kıldım. Elbisenin saten kumaşı kısa olsa da üzerini süsleyen tül detayı arkaya doğru uzanıyordu ve çıplak kalan omuzlarımdan düşen tülden kolları vardı. Bu durumda Jungkook'un da içinde mavi barındıran bir şeyler giymesi hoş olabilirdi.

"Jieun şu kırmızı seksi elbiseyi almak istemediğinden emin misin?"

"Eminim" diyerek mavi elbiseyi paketlemesi için görevliye uzattım. Jungkook'un ateşli tarafını uyandırmak istemiyordum.

En azından şimdilik.

"Bir şey soracağım. MiNa'yı da nişana çağıracak mıyız?"

Kartımın şifresini girerken net bir şekilde "bizim için önemli bir günde onun olması beni sadece rahatsız eder" dedim. Jungkook'un birlikte olduğu bir kadınla aynı ortamda bulunacak değildim. Hem de bizim için önemli bir günde!

Euphoria ❧ KookUWhere stories live. Discover now