32. ALLA ❤️ DAG

176 5 1
                                    

Lördag 14 februari 2015

Felix hade försökt hela kvällen igår och hela dagen idag att få Siri att ge med sig. Det vill säga att gå på en dejt med honom. Men Siri totalt vägrar. Och jag förstår henne. Jag menar det är Felix. Men det är det inte så många som fattar. De flesta, alltså foooers eller fans skulle tycka att det bara var gulligt och tycka Siri var lyckligt lottad. Jag menar, för de flesta av killarnas fans är detta nog drömmen.

- Snälla Siri!....Amen kom igen!....Ja men det är ingen dejt för femtielfte gången!.....Ja jag är medveten om att det inte är en riktig siffra men det hör inte hit!..... Jag vet att du vill!.....JO!... Felix pratade i telefon med Siri.

Han gick runt på mitt(!!!) rum, fram och tillbaka. Han till och med klättrade över min säng och försökte få Siri att gå ut med honom. Jag däremot stod vid spegeln och valde kläder. Jag hade på mig en rosa stickad tröja på ljusa jeans.

- Alla de andra är ju upptagna!....Nej jag menar inte så, du är inte mitt sista val!....Snälla?!....Ja men du är faktiskt mitt första val!....Jo det är sant!.....Nej jag slår inte vad med någon om dig! Vad får dig att tro det? Fortsatte Felix försöka övertyga stackars Siri samtidigt som han rullade runt på golvet.

Normala människor sitter/ligger på en plats. Möjligtvis går runt lite i rummet eller så. Men min bror, han leker "inte nudda golv", rullar runt på golvet och på möbler. Ibland tar han även ett varv runt huset bara för att. Jag började rota i min accessoar- och smyckeslåda efter något passande. Felix hyschade genast mot mig. Jag vände mig om och blängde på honom. Jag hittade en rosett. Sen gick jag fram till spegeln. Jag la den över tröjan för att se hur mycket det passade. Jag skakade på huvudet.

- Men ingen annan kommer väl ändå fråga!...Men det är ju idag! Snälla Siri!...jag lovar att skärpa mig... Mm! Felix fortsatte med sitt samtal med Siri.

Jag vände mig om och såg att Felix låg halvt ner på golvet. Hans ben var uppslängde på sängen. Den var ny. Jag viftade lite med armarna för att få hans uppmärksamhet. Han kollade upp mot mig. Jag visade rosetten och sedan la jag den mot tröjan. Han skakade på huvudet. Okej det såg inte bra ut. Jag gick till garderoben och började rota där istället. Jag vill verkligen ha den här rosetten. Den liksom var perfekt på något sätt. Den talade till mig. Elice sluta leka poet och leta efter en tröja nu! Jag hittade en långärmad mörkröd tröja. Den hade jag glömt bort helt. Jag gick tillbaka till spegeln och drog av mig den rosa stickade tröjan. Nu stod jag bara i en vit bh och jeans. Felix hade rest sig och stod nu med blicken mot fönstret och fortsatte sitt samtal där. Antingen fattade han att jag kanske skulle dra av behån med eller så gick han dit bara för att. Jag gick till garderoben och tog ut en svart bh. Jag bytte snabbt. Felix började gå mot mig med ett leende på läpparna.

- Ok men ska jag hämta dig eller ska vi vara här eller vad? Frågade han Siri.

Vänta? Har han övertalat henne? Han går fram till mig och kramar om mig lätt. Jag skäms inte för att stå halvnaken framför Felix. Eller alltså jag kan stå i behå och trosor. Men kanske inte naken. Jag menar vi är inte tre längre. Och ja han har sett mig naken, men typ bara när vi var mindre. Jag drog på mig den röda tröjan. Jag rättade till den och precis då avslutade Felix samtalet.

- Du kan verkligen inte sitta still när du pratar eller hur? Frågade jag och satt ena handen på midjan.
- Nope! Svarade han och satte sig på sägnen.
- Om Simba hade varit här hade han rivit dig i trasor, jag bara säger det! Sa jag och lyfte upp händer lätt i luften.
- Juste vart är han då? Frågade han och kollade runt.
- Ute med mamma och pappa i vardagsrummet... Svarade jag och log.
- Vet du vad? Siri gav med sig! Sa han exalterat samtidigt som han reste sig.
- Är du seriös!? Sa jag förvånat.
- Nej jag är Felix! Sa han och flinade.
- Hahah! Men allvarligt? Sa hon ja? Frågade jag och han nickade.
- Ja, men det är inte det viktiga nu, din och Ogges dejt är prio ett! Sa han och tog min rosett.
- Det är ingen dejt... Sa jag och kände hur han började hålla på med mitt hår.
- Om du säger det så! Sa han och fortsatte med mitt hår.

See you again | o.mWhere stories live. Discover now