39. Internationella kvinnodagen

111 5 0
                                    

Söndag 8 mars 2015

Klockan visade 18.00 och det var internationella kvinnodagen. Jag hade lagt ut en bild på instagram. "I am a woman. What's your superpower?" stod det på bilden. Jag satt i vardagsrummet i soffan och gjorde ingenting. En dokumentär om kvinnor i andra länder rullade på teven. Felix slängde sig i soffan bredvid mig.

- Hej... Sa jag och log.
- Skulle du kunna göra mig en tjänst? Frågade han.
- Eh...visst vad är det? Svarade jag.
- Jag har skrivit en text på instagram till internationella kvinnodagen. Nu behöver jag en bild! Sa han och kollade ivrigt på mig.

Jag tänkte i några sekunder innan jag drog med honom in på hans rum.

- Ta vilken tröja som helst. Av med brallorna och sen kommer du till mitt rum! Beordrade jag honom och han tittade tveksamt på mig.
- Är du säker? Det var inte precis det jag tänkte men.. Sa han.
- Det blir jätte bra... Sa jag och gick ut och stängde dörren.

Efter några minuter kom Felix in på mitt rum iklädd endast sin svarta tröja med tryck på och kalsonger. Han kollar tveksamt på mig och jag ler. Jag trycker ner honom på min stol framför sminkbordet. Hans hår sätter jag upp i en liten tofs och han får rött läppstift på sig. Även lite annat smink tar plats på hans ansikte. Sedan tar jag det röda läppstiftet på mina läppar och pussar honom på kinden en gång löst.

- Så perfekt! Sa jag och log.
- Ehm.. Jaha! Sa han och kollade in i spegeln.
- Kom! Sa jag och drog med honom till köket.
- Vad ska du göra nu? Frågade han.
- Sitt! Sa jag pekade på diskbänken.

Han hoppade upp på bänken och jag tog några bilder med hans mobil. Sedan gav jag den till honom och slängde mig i soffan för att fortsätta med...ingenting. Efter en stund ploppar en ny notis upp på mobilen. "Felixsandman har taggat dig i ett foto". Jag gick in på instagram och läste hans text.

" I respect my women. They respect me, their Felix. If it wasn't for them, I wouldn't be able to walk this earth. If it wasn't for me they wouldn't either. They made me the man I am and they give me more than the love I desire. So I help to shape them the way they want to and give them more than the love they desire. I was raised by women and fell in love with a woman. Me and them are equal. I love women. I love equality. #HappyInternationalWomensDay #HealTheWorld"

En tår föll ner för min kind. Jag visste inte att han kunde skriva såna här djupa texter. Jag kollade upp och såg hur Felix kom ut från köket med handen för kinden. Han försökte gnugga bort sminket. Han stannade dock och stirrade på mig.

- Vad fa-an gråter du för? Frågade han med ett pokerface.

Jag reste mig upp och hoppade upp i hans famn. Jag kramade om honom hårt och han kramade om mig.

- Jag älskar dig så jävla mycket Felix... Viskade jag.

___________
"And that's how babys are made🙌🏼" Tänkte jag säga...Hahahah omg Skämtar! JK! INGA SNUSKIGA TANKAR KIDS!!!

Nej men så kom den bilden till!👊🏼😏😂

Detta kapitel är så himla flummigt! Really det suger typ!

Och är medveten om att bilden inte är så snyggt beskuren....så lat är jag!

See you again | o.mWhere stories live. Discover now