19. ELICE?!

211 8 1
                                    

Tisdag 23 December 2014

Imorn är det julafton! Yaas! Julafton var något av det bästa. Man är med familjen, släkt och vänner. God mat OBS! pappa lagar den och jag brukar hjälpa till. Det är så mysigt. Julklappar är kul, speciellt att ge. Jag älskar verkligen att se deras miner när de öppnar julklappar. Förra året fick Felix en keps. Jag vet att han har typ 20 stycken men han ville verkligen ha den här. Och gissa om han blev glad!

Felix sprang in på mitt rum och hoppade upp i min säng. Han slänger sig över mig och låtsades tuppa av.

- Auch! Sa jag.

(Vid halv åtta)

Jag hade precis kommit från samhällstjänsten och kände mig trött. Det kändes som att jag hade stenar i lungorna, eller typ som att någon satt på mina axlar. Alltså någon tung. Jag staplade in i vardagsrummet och däckade på soffan. Bara jag och Felix var hemma eftersom mamma och pappa jobbade kväll....ikväll. Jag kände mig yr. Jag hade känt såhär i flera dagar. Yr, ont i huvudet, ont i bröstkorgen om man kan säga så. Vatten skulle sitta fint. Jag reste mig upp och det blev för en sekund svart för ögonen. Jag knep ihop ögonen och tog mig för huvudet. Huvudet hade börjat dunka. Jag gick in i köket och tog ett glas vatten. Plötsligt känner jag hur det blir svårare att andas och vinglar till.

- FELIX!!?! Skriker jag.
- ELICE!? Hör jag honom skrika samtidigt som jag hör hur han springer i hallen.

Jag tappar glaset och det for i tusen bitar över golvet. Jag tar handen för sidan. Det gör så ont. Synen blir helt suddig och med en duns ramlar jag i golvet. Det sista jag kommer ihåg från den kvällen var att Felix startade bilen.

See you again | o.mWhere stories live. Discover now